Windows 11'in Ortaya Çıkmasının Ardından İşletim Sistemine Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler

100
15
11
7
5
Microsoft'un 24 Haziran'da tanışacağımızı müjdelediği yeni işletim sistemi Windows 11'in ISO dosyası ortaya çıktı. Bunun üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı işletim sistemiyle ilgili görüşlerini bildirdi. Bizler de bu görüşlerden bazılarını sizler için derledik.

Son günlerde birden adını sık bir şekilde duymaya başladığımız Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11, bugün sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. İşletim sisteminin ISO dosyası sızdırıldı ve pek çok kişi yazılımı bilgisayarlarına kurmaya başladı. Yeni işletim sisteminin tasarımına ait pek çok görsel de karşımıza çıkarken sosyal medyada da Windows 11'in fazlasıyla konuşulmaya başladığını gördük. 

Windows 11'in ISO dosyası internette dolaşıyor

Windows 11

Şu anda çok yeni olması ve Microsoft tarafından sızdırıldığı düşünülse de bu konuda bir kesinlik bulunmaması nedeniyle ISO dosyasını bilgisayarınıza indirirken dikkatli olmanızı öneriyoruz. Eğer yeni işletim sistemini çok fazla merak ediyorsanız da doğrudan yeni bir sistem kurmak yerine sanal bir bilgisayarda yeni işletim sistemini kurabilirsiniz. Şu anda güvenilirliğinden emin olamadığımız ve sizleri zor durumda bırakmak istemediğimiz için Windows 11'in ISO dosyasının linkini paylaşmadığımızı da hatırlatalım.

Windows 11'e sosyal medyadan gelen tepkiler

Windows 11'in sürpriz bir şekilde karşımıza çıkmasının ardından sosyal medyada da çok sayıda paylaşım gördük. Bazı kişiler yeni işletim sisteminin tasarımını beğenirken bazıları ise beğenmedi. Ayrıca işletim sistemini MacOS başta olmak üzere farklı işletim sistemine benzeten kişi sayısı da bir hayli fazla. Şimdi sizler için Windows 11'le ilgili sosyal medyada yapılan bazı yorumları paylaşacağız. 

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

 

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

Windows 11 sosyal medya

Peki sizler Windows 11'in tasarımını beğendiniz mi? Yeni işletim sistemiyle ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

100
15
11
7
5
Emoji İle Tepki Ver
100
15
11
7
5