Xiaomi'nin Çocuklara Özel Akıllı Saati Bunny Smartwatch 4 Pro Bluetooth Sertifikası Aldı

16
9
1
1
1
Akıllı saat sektöründe en iyilerden biri olan Xiaomi, çocuklar için oluşturduğu Bunny Smartwatch serisine yeni bir üye katıyor. Xiaomi Bunny Smartwatch 4 Pro'nun Bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıktı.

Akıllı saatler ne kadar gerekli - gereksiz olarak tartışılsa da günlük yaşamımızda yer edinmeye başladı. Eh, sonraki nesiller de teknolojiyle büyüyeceklerinden çocukların da teknolojik ürünlere olan isteği arttı ve akıllı saat talebi çocuklarda da görülmeye başladı. Günlük yaşamımızda burnunu sokmadığı herhangi bir şey olmayan Xiaomi çocuklara özel akıllı saat üretecetti, ancak bu saat yalnızca Çin’de satılacak.

Xiaomi’nin Bunny Smartwatch serisi çocuklara özel akıllı saatlerin bulunduğu bir seri. Dün ortaya çıkan belgelere göre seriye yeni bir saat geliyor ve ismi Mi Kids Smartwatch 4 Pro. Saatin adının çıktığı belge ise bir Bluetooth sertifikası.

mi bunny smartwatch

Yayınlanan sertifika saatin model numarasının MTSB08XUN olduğunu ve 10 Eylül 2019’da Bluetooth sertifikasını aldığını gösteriyor. Cihaz, Bluetooth 5.0 desteğine sahip olacak.

Mi Bunny Smartwatch Pro 4, muhtemelen serinin bir önceki saati 3C’de olduğu gibi AMOLED ekrana sahip olacak. Xiaomi Mi Bunny Smartwatch 3’ten beri çocuklar için ürettiği saatlerin şeklini kare haline getirdi ve muhtemelen bu cihazda da kare şeklini göreceğiz.

mi bunny

Cihazın 4G modeme, görüntülü görüşmeler için bir kameraya, GPS ve WiFi desteğine sahip olması oldukça yüksek bir ihtimal. Bir önceki model 3C’de Xiaomi, XiaoAI asistanı saate yerleştirmişti. Dolayısıyla muhtemelen bu modelde de XiaoAI gözükecek. Mi Bunny Smartwatch 3C’nin daha geçen ay çıktığını göz önüne alırsak Mi Bunny Smartwatch 4 Pro’nun Kasım ayına kadar çıkmayacağını söyleyebiliriz. Akıllı saatin Türkiye'ye çıkıp çıkmayacağı çıkarsa kaç TL'den satışa sunulacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Önümüzdeki dönemde yeni bilgiler çıktıkça sizleri haberdar edeceğiz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/14/mi-bunny-kids-smartwatch-4-pro-gets-bluetooth-certificcation/
16
9
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
9
1
1
1