Xiaomi Durmak Bilmiyor: Tam Ekranlı Xiaomi TV Pro’nun Ön Siparişleri Yarın Başlayacak

43
4
3
3
0
TV sektörüne oldukça etkili ve sert bir giriş yapan Xiaomi, tam ekranlı televizyonu Xiaomi TV Pro'yu yarın ön satışlara açacak. Xiaomi, ön satışa özel TV'nin yanında bir de kampanya uyguluyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bugün yaptığı bir açıklamayla tam ekranlı Xiaomi TV Pro’nun yarından itibaren ön satışa açılacağını duyurdu. Yurtdışı satın alımlarına bir de hediye verecek olan Xiaomi, 15-24 Eylül 2019 arası satın alım yapan müşterilerine normal fiyatı 56 dolar (yaklaşık 320 TL) olan Xiaomi TV hoparlörünü 14 dolardan (yaklaşık 80 TL) verecek.

24 Eylül’de “5G Yeni Ürün Lansmanı” düzenleyecek olan Çinli şirket, yeni televizyonunu da bu tarihte tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 ve Xiaomi Mi 9 Pro 5G cihazları ile birlikte piyasaya sürecek. Bu noktada Xiaomi Tv Pro, lansmandan hemen önce ön satışlara kapatılacak.

Xiaomi TV Pro, neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip:

Xiaomi TV Pro

Xiaomi’nin paylaştığı neredeyse çerçevesiz TV’ye ait olan ön hazırlık posterlerinde, yeni model tam ekran TV PRO'nun 55 inç ve 65 inç modeller sunacağını görebiliyoruz. Yine posterlerden yola çıkarak TV’nin muhtemelen ultra dar çerçeveli metal bir gövdeye sahip olduğunu da söylemek mümkün.

İlk olarak bu yılın Nisan ayında tam ekran TV serisini duyuran Xiaomi, ekranı çerçeveyle yakından bütünleştiren yenilikçi montaj tasarımını benimsemiş gibi görünüyor. Bu noktada tam ekranlı ilk parti TV’lerin de 32 inç, 43 inç, 55 inç ve 65 inç ekran boyutlarına sahip bir şekilde gelmesi ve tamamen ihtaçlara hitap etmesi bekleniyor.

Asya pazarında oldukça iyi iş çıkarak Xiaomi TV’ler, Hindistan'da 14 ayda 2 milyon ünite satış yapmış ve oldukça iyi bir başarıya imza atmıştı. Yine bu kapsamda şirket, 2019'un ilk çeyreğinde Xiaomi TV'nin %39'luk pazar payı ile Hindistan pazarının zirvesinde yer aldığını da açıklamıştı. Cihazın fiyat konusunda ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

TV sektörüne yeni bir soluk getirmek isteyen Xiaomi, ayrıca geçtiğimiz günlerde alt markası olan Redmi’ye ait 70 inçlik 4K Redmi TV’yi de tanıtmıştı. Redmi’ye ait bu televizyonun detaylı bilgilerine de bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/14/xiaomi-full-screen-tv-pro-starts-pre-sale-tomorrow-with-a-free-gift/
43
4
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
43
4
3
3
0