Xiaomi Redmi 8 Satışa Çıkıyor: İşte Fiyatı Ve Özellikleri

25
18
16
12
6
Xiaomi, geçen hafta Hindistan'da Redmi 7'nin devamı olan Redmi 8'i piyasaya sürdü. Yeni cihaz, Çinli akıllı telefon üreticisinin Redmi 8A'yı piyasaya giriş seviyesi cihazı olarak tanıtmasından sonra geldi. Redmi 8 ile Xiaomi, akıllı telefonun iki ana unsuruna odaklanıyor: pil ve kamera.

Akıllı telefon, Redmi Note 7 Pro'nun yerini alacak Redmi Note 8 Pro'nun lansmanından önce piyasaya çıkıyor. Xiaomi’nin Redmi 7A, Redmi 7 ve Redmi Note 7 Serisi, ülkedeki en çok satan akıllı telefonlar oldu.

Yeni Xiaomi Redmi 8 akıllı telefon, Mi.com ve Flipkart'ta tekrar satışa sunulacak. Flipkart Axis Bank kredi kartlarında yüzde 5 para iadesi ile birlikte yüzde 5 indirim yapıldı. 

Fiyatı ve Özellikleri:

Xiaomi

Xiaomi Redmi 8, Hindistan’da yaklaşık 112 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Başlangıç modeli 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olacak. 64 GB depolama ve 4 GB RAM donanımına sahip olmak isterseniz de 126 dolar gibi bir fiyat ödemeniz gerekecek. Telefon, Flipkart ve Mi.com üzerinden üç farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Bu renkler; Yakut Kırmızı, Safir Mavi ve Oniks Siyah.

Redmi

Xiaomi, 2 megapiksel derinlik sensörüyle eşleştirilmiş Sony IMX363 sensörlü bir 12 megapiksellik bir ana kamera kullanıyor. Ayrıca 104 dil arasında çeviri sunan Google Lens entegrasyonu da bulunuyor. Cihaz, Redmi 8A ile aynı olan sekiz çekirdekli bir Snapdragon 439 işlemci içeriyor. Akıllı telefon, dayanıklı olmasını sağlayan ve MIUI kullanan P2i kaplamayla birlikte geliyor. Arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörü, 18 W hızlı şarjlı 5000 mAh pil ve USB C-Type bağlantı noktası var. Cihazın kutusunda sadece 10 W şarj cihazı olacak.

Festival sezonunda Xiaomi, Mi.com, Flipkart ve Amazon India aracılığıyla 3,8 milyon akıllı telefon sattı. Satışa Redmi Note 7 Serisi, Redmi 7 ve Redmi 7A gibi modeller hakim oldu. Şimdi, Çinli akıllı telefon üreticisinin planlarına göre Redmi 8 Hindistan'daki Redmi 7'nin yerini alacak ve 6,22 inç HD+ ekrana sahip olacak. Ayrıca 8 megapiksel selfie kamerası barındıran bir su damlası çentik bulunduracak. Ayrıca yapay zekalı selfie kamerası portre modunu ve yüz kilidini de destekliyor.

Kaynak : https://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-8-set-to-go-on-sale-today-at-12pm-on-mi-com-flipkart-price-specifications-and-features/
25
18
16
12
6
Emoji İle Tepki Ver
25
18
16
12
6