Yanlış Alarm: Foxconn'un CEO'sunun Elinde Tuttuğu Telefonun iPhone 11 Olmadığı Açıklandı

55
7
5
2
1
Foxconn'ın CEO'su Terry Gou, katıldığı bir etkinlikte elinde tuttuğu iPhone ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Gou'nun elinde tuttuğu cihaz iPhone 11'e benzetilse de kısa bir süre sonra bu cihazın kılıf takılmış bir iPhone XS olduğu ortaya çıktı.

Apple'ın bu yıl içinde iPhone 11'i duyurması beklenirken hiç beklenmeyen bir gelişme Foxconn'ın CEO'su Terry Gou sayesinde ortaya çıktı. Terry Gou'nun katıldığı etkinlikteki bir konuşma sırasında elinde tuttuğu iPhone, daha önce hiçbir yerde görülmemişti ve durum böyle olunca o telefonun iPhone 11 olduğu iddia edilmeye başlandı.

Aşağıdaki videoda rahatlıkla kadraja yansıyan Terry Gou ve elindeki iPhone, kısa süre içinde medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyadaki söylentiler fazlasıyla çoğalınca işin içine Ben Geskin de girdi. Ben Geskin, sosyal medyada rastladığımız ya da günümüzde satışta olan birçok iPhone'un esinlenildiği konseptlerin tasarımcısı.

Konuyla ilgili konuşan Geskin, bu cihazın iPhone 11 olabileceğini söylese de bu heyecan uzun sürmedi. Söylentilerin ardından yoğun bir araştırma yapan Geskin, Gou'nun elindeki cihazın iPhone XS olduğunu ve yanılmamızın sebebinin ise Gou'nun kullandığı koruma kılıfı olduğunu duyurdu. Geskin, tüm bu heyecanın bir kılıf yüzünden olduğunu fark edince Twitter hesabından bir gönderi paylaştı.

"Yanlış alarm. Bu sadece iPhone XS için üretilmiş bir Casetify kılıfı."

 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Foxconn-CEO-Gou-did-not-leak-the-iPhone-11_id115450
55
7
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
55
7
5
2
1