Hint YouTuber, Ghost Rider'ın 'Alevli' Motosikletini Gerçek Hayatta Canlandırdı (Video)

34
33
7
6
5
Bir Hint YouTuber, Ghost Rider'ın alevli motorunu gerçek hayatta canlandırmak için motosikletinin tekerleklerini ateşe verdi. YouTuber, kısa süreliğine de olsa istediği 'ateşli' görüntüyü elde etti.

YouTuber’lar, rakiplerinin arasından sıyrılıp daha fazla aboneye sahip olabilmek için zaman zaman oldukça ekstrem denemeler gerçekleştirebiliyorlar. 9 milyonun üzerinde aboneye sahip olan Hint YouTube kanalı Mr. Indian  Hacker, Marvel’in ikonik karakteri Ghost Rider’ın (Hayalet Sürücü) ‘ateşli’ motosikletini gerçek hayatta canlandırdı.

Daha önce de motosikletlerle çeşitli denemeler gerçekleştiren Mr. Indian  Hacker, bir Bajaj Pulsar 220 motosikletin tekerleklerini kalın bir bezle iyice sardıktan sonra bezleri benzine buluyor. Daha sonrasında bezleri ateşe veren YouTuber, motosikletle ilerlemeye başlıyor ve kısa süreli de olsa Ghost Rider benzeri bir görüntü yakalamayı başarıyor.

Orijinal Ghost Rider motosikleti

ghost rider

Söylemeye bile gerek yok; böyle bir şeyi sakın kendiniz denemeyin. YouTuber, söz konusu denemeyi herhangi bir güvenlik önlemi almaksızın gerçekleştiriyor ve sizlerin de görebileceği üzere motosiklet, alevlerin içinde oldukça havalı görünse de YouTuber’lar yükselen alevlerden etkilenmemek için pek de havalı pozlar veremiyorlar.

youtuber ghost rider

Nicholas Cage’in canlandırdığı orijinal Ghost Rider, iskeletten oluşan bir çizgi roman karakteri olduğundan alevler içindeki motordan pek de etkilenmiyordu ancak aynı şey bir YouTuber için pek de geçerli değil. Ayrıca video kullanılan Pulsar 220’nin de yeniden kullanım öncesinde bir bakımdan geçmesi gerekebilir.

YouTuber'ın Ghost Rider'ın motorunu canlandırdığı video

Kaynak : https://www.visordown.com/news/viral/youtuber-imitates-ghost-rider-shouldn%E2%80%99t-have-tried-home
34
33
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
34
33
7
6
5