Android Telefonlar İçin Bağımlılık Yaratacak 7 Oyun

34
24
13
6
5
Bağımlılık yapıcı ve keyifli mobil oyunlar bulmak, her zaman kolay olmuyor. Bu nedenle sizlere bu sıcak yaz günlerinde evde takılırken oynayıp stres atabileceğiniz oyunlar derledik.

İşte oynamaya başladı mı elinizden bırakmak istemeyeceğiniz 7 nefis oyun:

1. Auralux: Constellation (Ücretsiz)

Oyunda size bir renk atanıyor ve o renkteki gezegenler size ait oluyor. Amacınız tüm sisteme yayılarak diğer rakip gezegenleri yok etmek. Bazen çok acele etmeniz, bazen sabırla en doğru anı beklemenizin gerektiği oyunda, oyun içi satın alımlarla birlikte toplamda 150 farklı gezegen sistemi açılabiliyor. 

2. Age of Civilizations (₺2,09)

Oyunda amaç basit, diğer uygarlıkların topraklarını ele geçirmek. Oyunda pek çok senaryo bulunuyor. Bu senaryolar arasında Birinci ve İkinci Dünya Savaşı gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca kendi senaryolarınızı da oluşturabiliyorsunuz. Toplamda 193 medeniyetin ve 2 gezegenin bulunduğu oyunda, pek çok mekanik mevcut. Karmaşık, zor ve tekrarlamayan bir oyun deneyimi isteyenler için, bu oyun hayli ideal. Daha da güzeliyse, oyun içi satın alımlar yok. Bir kere ücretini ödedikten sonra oyundaki her özellik açık hale geliyor. Hazır indirimdeyken kaçırmamanızı öneriyoruz. 

3. Card Thief (ücretsiz)

Başarılı bir strateji oyunu olan Card Thief'te amaç, fark edilmeden hareket edebilmek. Ekipmanlar seçebileceğiniz, gizlilik puanları kazanabileceğiniz, gözcüleri atlatmaya çalışacağınız oyunda her bölüm 2-3 dakika sürüyor. 

4. Out There: Ω Edition (₺15,99)

Hayli zor bir oyun olan Out There, No Man's Sky'ı akıllara getiren başarılı bir oyun. Uzayın sonsuz boşluğunda uyanan karakterinizi hayatta tutmaya çalışıyor ve evreni keşfediyorsunuz. Oksijen seviyenizi hep optimal seviyede tutmalı, diğer kaynaklarınızı da idareli kullanmalısınız. Bir yandan da uzay geminizi tamir etmeli ve uzaylı yaşam formlarıyla karşılaşmaya hazırlıklı olmalısınız. Her oyunda evrenin baştan oluşturulmasıyla her seferinde benzersiz bir deneyim sunabilen oyunun dört farklı sonu bulunuyor.

5. Plague Inc (Ücretsiz)

Tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri olan Plague Inc'te, tüm dünyayı seçtiğiniz bir hastalıkla enfekte etmeye ve yok etmeye çalışıyorsunuz. Fakat bunu başarmak hayli zor. Virüsünüzün hızlı yayılmasını sağlamalı, tedavilerden etkilenmeyecek şekilde evrimleştirebilmelisiniz. 12 farklı hastalık seçebileceğiniz oyun, gerçek hayata oldukça yakın bir hastalık yayılım simülasyonu sunuyor.

6. Last Day on Earth: Survival (Ücretsiz)

Kaynaklar toplayın, malzeme çalın, kötülerle savaşın ve hayatta kalın! Zombilerin bile bulunduğu bu efsanevi oyun, zaman geçirmek için hayli ideal. Tek sıkıntısı ise oyun içi satın alımlarının bir miktar önemli olması, dolayısıyla bu tip oyunları sevmiyorsanız, diğer alternatiflere yönelebilirsiniz.

7. Lost Journey (Dreamsky) (₺0,59)

Baştan sona insanı içine çeken bir oyun deneyimi sunan Lost Journey, düşünmeyi gerektiren zevkli keşif görevleriyle bir türlü elinizden bırakamayacağınız oyunların başında geliyor. 

34
24
13
6
5
Emoji İle Tepki Ver
34
24
13
6
5