Honda Civic'in Protein Tozu Yutmuş Hali 2023 Honda HR-V Tanıtıldı: İşte Tasarımı ve Özellikleri

26
9
3
3
1
Japon otomotiv devi Honda, crossover dünyasına katılacak yeni otomobili HR-V'yi tanıttı. Yeni otomobilin fiyatıysa mevcut crossover fiyatlarına göre bir tık daha yüksek.

Artık ikonik olarak anılan CR-V modeliyle dünya çapında başarıya ulaşan Honda, bugün CR-V’nin kardeşi olacak yeni modelini tanıttı. Honda HR-V adıyla duyurulan yeni araç, CR-V ile aynı segmentte olacak olsa da sadece adındaki R ve V harfleriyle CR-V’ye benzeyecek. Zira araç, yepyeni bir tasarımı taşıyacak.

2023 model Honda HR-V, Civic modelinin akıllara kazınan tasarım detaylarının pek çoğunu taşıyacak. Bununla birlikte aracın içi çok daha modern ve geniş olacak. Araç, performans isteyenlere de bu isteklerini karşılayacak motor seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Gelin, yeni Honda HR-V’ye yakından bakalım.

Karşınızda yeni Honda HR-V:

honda hr-v

Yeni Honda HR-V, dış tasarımı açısından hemen hemen üstünden yukarı doğru çekilmiş bir Civic görünümü taşıyacak. Araç, genel anlamda yuvarlatılmış köşelere yer verecek olsa da bazı kesişim noktalarıyla keskin geçişlere de sahip olacak. Tüm tasarım çizgileri birleştiğinde araç, aynı anda hem agresif hem de modern duran bir tasarıma sahip oluyor.

honda hr-v

Yeni HR-V, CR-V’ye göre de oldukça büyük ebatlarda olacak. Araç, 2,6 metrelik aks mesafesine yer verecek. Aracın toplam uzunluğuysa CR-V modeline göre 23 santimetre daha uzun, 6 santimetre daha geniş olacak. Bu büyümeyle birlikte aracın bagaj hacmi 1
5 metreküp olacak.

honda hr-v

Aracın iç bölümündeyse bizleri 7 inçlik bir ekran karşılayacak. 9 inçlik opsiyonel ekran seçeneğine de sahip olan araç, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğini de taşıyacak. Ekrandaki içeriğin kontrolüyse gereksiz fiziksel tuşlardan arınmış bir şekilde, ses kontrolü tuşuna da yer veren bir şekilde yapılacak.

honda hr-v

Yeni HR-V’nin fiyatlarıysa kendi segmentindeki diğer modellere göre biraz daha tuzlu bir seviyeden başlayacak. Aracın temel modeli olan HR-V LX, 24 bin 895 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Spor modeli 26.895 dolar, EX-L ise 28 bin 695 dolardan satışa çıkacak.

26
9
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
3
3
1