2030 Yılından Geldiğini İddia Eden Noah’ın Kim Olduğu Ortaya Çıktı

247
30
19
9
7
2030 yılından geldiğini söyleyen, gelecekle ilgili bazı kehanetlerde bulunan ve bu kehanetlerin tutmasıyla daha da popüler olan Noah, aldığı ölüm tehditlerine daha fazla dayanamadığını ileri sürerek tüm gerçeği açıkladı.

2030 yılından geldiğini söyleyerek bazı kehanetlerde bulunan, dergi ve gazete parçalarıyla kendisini ispat etmeye çalışan ve kehanetleri de tutan Noah'ın kim olduğu ortaya çıktı. 16 yaşında olan bu gencin ismi Denis Bel. En azından biz, onu bundan sonra bu isimle anacağız.

'Gerçekleşecek' iddialarıyla pek çok kez sosyal medya ve haberlere konu olan, cesur iddialarıyla dikkat çeken Noah, on yıl içerisinde ufoların kabul edileceği, insanlara çip takılacağı, Trump'ın yeniden ABD Başkanı olacağı ve insansı bir robotun tüm dünyada protestolara neden olacağını söyleyen Noah, tutturduğu kehanetlerle dikkatleri üzerine çekmiş olsa da gelin bu olayın iç yüzünde ne olduğuna bakalım.

noah

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Noah, yaptığı açıklamaları daha öncede kehanet videolarını paylaştığı YouTube kanalı, ApexTV'den paylaştı. Sözlerine "Bu videoyu çektiğime inanamıyorum. Çok uzun zaman oldu ve artık her şeyi açıklamanın zamanı geldi." diyerek başlayan Noah, "Herkese merhaba, adım Denis ve ben zaman yolcusu Noah'ım" diyerek sözlerine devam etti.

Gelinen süreçle ilgili ufak bir açıklama yapan Noah, bugüne dek pek çok kehanet paylaştığını ve bu kehanetlerin gerçekleştiğini söyledi. Her geçen gün biraz daha popüler olduğunu söyleyen Noah, bu popülerliğin artık kontrolden çıktığını düşünüyor. Hatta öyleki Noah, neredeyse her gün yeni bir ölüm tehdidi alıyor ve artık bu duruma dayanamıyor.

Sürecin 2014 yılında başladığını ifade eden Noah, ApexTV isimli YouTube kanalıyla bir anlaşma yaptığını ve bu anlaşma kapsamında gelecekten geldiğini ifade etti. Kanalın hem kendi hem de ailesinin gerçek kimliğini sonsuza dek gizleyeceğine dair bir anlaşma istediğini söyleyen Noah, aslında gelecekten gelmediğini ifade etti.

2030'dan gelen adam

Üzerine büyük bir yük bindiğini söyleyen Denis Bel; artık bu yükü kaldıramadığını ve ölüm tehditlerinin hem kendisi hem de ailesi için bir risk haline geldiğini düşündüğünü, artık Noah olmak istemediğini ve bu yüzden gerçeği anlatma kararı aldığını söyledi. 

16 yaşındaki genç bundan sonraki yaşamına Denis ismiyle ve bir YouTuber olarak devam edecek. İlerleyen günlerde genci nelerin beklediği ise henüz bilinmiyor.

Noah bu açıklamaları yine YouTube üzerinden yaptı. ApexTV kanalı üzerinden yayınlanan video ise, nedeni bilinmeyen bir şekilde YouTube'dan kaldırıldı. Videonun yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/viral/noah-the-time-traveler-is-a-teenager-who-just-wants-to-be-a-normal-youtuber/
247
30
19
9
7
Emoji İle Tepki Ver
247
30
19
9
7