Gözünüz Gönlünüz Açılsın: 70 İnç’lik 4K Redmi TV Tanıtıldı

29
5
4
2
1
Xiaomi’nin bütçe odaklı firması Redmi, portfolyosunu hızla genişletmeye devam ediyor. Firma şimdi de 70 inçlik, 4K HDR özellikli televizyonunu duyurdu.

Uzakdoğulu teknoloji üreticileri, özellikle de Çin menşeli olanlar hitap ettikleri kalabalık toplumların da etkisiyle ürün gamlarını olabileceği en geniş halde tutmaya çalışıyor. Bu firmalar arasında yer alan Redmi de bize yakın zamanda Redmi Airdots ve RedmiBook ürünlerini sunmuştu. Firma şimdi de Redmi TV’yi ana vatanında yaptığı etkinlikte tanıttı.

Redmi TV, 70 inç gibi oldukça geniş bir ekrana sahip. Bu ekran 4K ve HDR özellikleri taşıyor. Redmi, televizyonun ekran çerçevesini olabildiğince ince ve zarif tutmaya özen göstermiş. Çerçevenin alt kısmı biraz daha kalın ve marka da burada bulunuyor. Bu televizyonun Honor Vision TV gibi bir kamerası bulunmuyor. 

Akıllı televizyonda Xiaomi’nin Patchwall kullanıcı arayüzü, Bluetooth kumandası üzerinden sesli kontrol sağlıyor. Ayrıca cihazın ses kalitesinin de oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. QR kod okutarak telefon ekranındaki görüntüyü televizyona yansıtmak mümkün. Xiao AI’yi kullanarak da bağlı cihazları açıp kapatma şansı var. 

Redmi TV Özellikleri

redmi-tv

Ekran: 70 inç, 4K HDR

Ses: Dolby Atmos 

İşlemci: Dört çekirdekli Amlogic işlemci, 1,5GHz ve Mali-450 MP3 GPU (750 Mhz)

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 3 x HDMI, 2 x USB-A

Televizyonun fiyatı Çin’de yaklaşık 3100 TL olarak açıklanmış olsa da ülkemizde fiyatı elbette daha farklı olacaktır. 

Kaynak : https://beebom.com/redmi-tv-with-70-inch-4k-hdr-panel-launched-for-3799-yuan/
29
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
5
4
2
1