Akıllı Telefonlara Servet Ödemek İstemeyenlere Altın Değerinde Çözüm: Easycep

78
27
14
8
4
Türkiye'de yenilenmiş telefon hizmeti veren ilk kurumsal firma olan Easycep, akıllı telefonlara fahiş fiyatlar ödemek istemeyenler için son derece uygun bir çözüm sunuyor. Üstelik Easycep'te direkt olarak eski telefonunuzu verip yenilenmiş bir akıllı telefon da alabiliyorsunuz.

Akıllı telefon fiyatlarının durdurulamaz bir şekilde yükselmesi ve ikinci el telefon pazarının gittikçe büyümesiyle birlikte artan mağduriyetlerin önüne geçmek isteyen Ticaret Bakanlığı, uygulamaya koymuş olduğu düzenleme ile 'yenilenmiş telefon' sektörüne garanti avantajını kazandırmış ve mağduriyetlerin önüne geçmişti.

Türkiye'de 'yenilenmiş telefon' sektöründe hizmet vermeye başlayan ilk kurumsal firma olan Easycep, 2018 yılından bu yana müşterilerine yenilenerek yeniden kullanıma kazandırılmış akıllı telefonlar sunuyor ve daha da önemlisi müşterilerine almış oldukları telefonlar için 12 ay 'garanti' hizmeti veriyor.

Bakanlığın düzenlemesi ile Easycep'in hizmeti, standart haline geldi

easycep
 

Dolayısı ile Ticaret Bakanlığı tarafından yürürlüğe konan düzenleme Easycep'in halihazırda vermekte olduğu hizmeti tüm sektör için zorunlu kılmakla kalmadı, yenileme hizmeti için Hizmet Yeterlilik Belgesi ve Yenileme Yetki Belgesi ile bir standart ve yasal bir altyapı sağlamış oldu.

Tahmin edebileceğiniz gibi Easycep, yenilenmiş telefon sektörü için gelen düzenlemenin gerekliliklerini karşılamakta zorlanmadı ve hem Hizmet Yeterlilik Belgesini hem de Yenileme Yetki Belgesini aldı. Ayrıca Easycep, yakın zamanda 9 milyon TL'lik yeni bir yatırım alarak sektördeki gücünü daha da artırma imkanı sağlamış durumda.

Eski telefonunuzu Easycep'e satıp, karşılığında yenilenmiş telefon alabilirsiniz

yenilenmiş telefon easycep

Easycep, elindeki telefonu satmak isteyen müşterilerine iki seçenek sunuyor; nakit karşılığı satış ya da eskisini getir yenisini götür. Eskisini getir yenisini götür kampanyasında müşteriler, Easycep'e satmış oldukları eski telefonları karşılığında yenilenmiş bir telefon alabiliyorlar. Üstelik eskisini getir yenisini götür kampanyasında yüzde 10 bonus da bulunuyor.

Hem elinizdeki telefonu satmak hem de yenilenmiş bir akıllı telefon satın almak için buraya tıklayarak Easycep'in resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.

78
27
14
8
4
Emoji İle Tepki Ver
78
27
14
8
4