Apple, Tüm Hizmetlerini Bir Arada Sunduğu Apple One’ı Duyurdu

39
15
12
10
3
Apple, bugünkü etkinliğinde yeni teknolojilerinin yanı sıra tüm hizmetlerinin bir araya geldiği Apple One paketini duyurdu. Paket, üç farklı ödeme planıyla kullanıcılara sunuldu.

Apple, uzun zamandır beklediğimiz, COVID-19 nedeniyle bugüne ertelenmiş büyük etkinliğinde yeni teknolojilerini tanıttı. Şirketin yeni Apple Watch Series 6 ve Watch SE akıllı saatlerini ve iPad serisini tanıttığı etkinlikte bir de şirketin yeni hizmet paketi Apple One tanıtıldı. Yeni paket, Apple'ın bünyesindeki tüm hizmetlerin birleştiği bir yer oldu.

Şirketin yeni hizmet paketi, üç farklı ödeme planıyla kullanıcılarını bulacak. Apple One'ın en ucuz paketi 'Individual' (Bireysel) planı olacakken en pahalı planı 'Premier' planı olacak. Şirketin fiyat sıralamasında ortada yer alan 'Family' (Aile) planıysa Individual planının sunduğu hizmetleri daha fazla kullanıcıya ulaştıracak.

Apple One Individual planı neler sunuyor?

apple one

Apple One Individual planı, ayda 14,95 dolarlık (yaklaşık 110 TL) fiyat etiketiyle alıcı bulacak. Plan kapsamında kullanıcılar, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ve 50 GB iCloud depolamasına sahip olacaklar.

Apple One Family planı neler sunuyor?

Apple One Family planı, ayda 19,95 dolarlık (yaklaşık 150 TL) fiyat etiketine sahip olacak. Plan, Individual planında yer alan hizmetlerin tümünü aynı şekilde sunacak. Ancak bu plan, aynı ailede yer alan kişilerin hizmetlerden tek bir plan kapsamında yararlanmalarını sağlayacak. Ayrıca iCloud depolama alanı bu planla 200 GB'a yükselecek.

Apple One Premier planı neler sunuyor?

Apple One paketlerinin en pahalısı olan Premier planı, ayda 29,95 dolarlık (yaklaşık 220 TL) fiyat etiketine sahip. Bu plan kapsamında Individual ve Family planlarında sunulan hizmetlerin yanı sıra kullanıcılar, 50 GB'lık iCloud depolaması yerine 2 TB'lık depolama alanına, Apple News+ ve yeni duyurulan Apple Fitness+ aboneliğine sahip olacaklar.

Kaynak : https://9to5mac.com/2020/09/15/apple-one-bundle-offers-apple-services-at-a-significant-discount-from-14-95-month/
39
15
12
10
3
Emoji İle Tepki Ver
39
15
12
10
3