Apple TV+’ın Orijinal Dizisi, İlk Gösterimini Gerçekleştirdi

10
4
2
1
0
Apple geçen hafta, Apple TV+’ın 1 Kasım’da 100’den fazla ülkede faaliyete başlayacağını açıklamıştı. Bu duyurunun ardından, ilk Apple TV + orijinal TV dizisi, bu hafta sonu Tribeca TV Festivalinde gösterime girdi.

Apple, dizi ve film platformu Apple TV+ üzerinde çalışmaya devam ediyor. İddialı bir şekilde gelen Apple TV+’ın orijinal dizilerinden olan “Dickinson”, dün gece Tribeca TV Festivali’nde ilk gösterimini gerçekleştirdi. Etkinlikte başrol oyuncuları Hailee Steinfeld ve Jane Krakowski de yer aldı. Dickinson dizisi, 19 yy'da  Amerika'nın Massachusetts eyaletinde ailesi ve kardeşleriyle yaşayan Emily Dickinson'ın hayatını konu alacak. Dizi modern dokunuşa sahip bir dönem draması olarak karşımıza çıkacak.

Başrol oyuncusu Steinfeld, dizinin Dickinson’un hayatı ve şairliği ile ilgili her şeyi gerçekten yansıttığını belirtti. Steinfeld ayrıca, dizideki “Afterlife” adlı yeni bir şarkının prömiyerini yapacağını ve bu süreçte Apple ve Apple Music ile birlikte çalıştığını söyledi. Steinfeld, “Müzik, bu projede dikkatimi çeken şeylerden birisiydi. Benim için gerçekten özel olan Apple ve Apple Music ile çalışmaktı” dedi.

Tribeca TV Festivali’ndeki ilk gösterimin ardından, Dickinson dizisinin oyuncuları söz aldı ve Apple’ın projeye verdiği desteğin ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Şu ana kadar sosyal medyadan gelen tepkilere bakılırsa Dickinson gayet olumlu yorumlar almış görünüyor.

Apple TV+’ın fiyatı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Aylık 5 dolar olacak olan hizmetin, şu an için Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belirli değil. Eğer Apple TV+ ülkemizde hizmet göstermeye başlarsa abone olmayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizle paylaşmayı unutmayın.

Dickinson dizisinin fragmanı:

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/09/15/apple-tv-dickinson-premiere/
10
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
2
1
0