Yeni Assassin's Creed Oyunundan İlk Resmi Görsel Yayınlandı: İşte İsmi, Çıkış Tarihi ve Dahası!

50
4
4
1
1
Assassin's Creed serisinin yeni üyesi hakkında oyun dünyasını alt üst eden yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler arasında oyunun ismi ve çıkış tarihi de yer aldı.

Son olarak Valhalla ile 2020 yılında karşımıza çıkan Assassin’s Creed serisinin devam oyunu, pek çok hayranı tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Oyun hakkında Ubisoft çatısından henüz yeni bir açıklama gelmezken, bu oyun hakkında önemli bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Fransız YouTuber “j0nathan”, paylaştığı yeni videosunda oyun dünyasını heyecanlandıran bilgilere yer verdi. YouTuber, yeni Assassin’s Creed oyununda göreceğimiz içeriklerden oyunun dünyasına ve hatta ismine kadar bilgiler paylaştı. Bu bilgilerin bir kısmı, Bloomberg yazarı Jason Schreier tarafından doğrulanırken bazılarıysa ‘yanlış’ olarak nitelendirildi. Peki, yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında şimdiden bildiğimiz detaylar neler? Yeni oyunda bizi neler karşılayacak? Gelin, detaylara bakalım.

Yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında beklenen ve ‘kesin’ olarak nitelendirilen bilgiler:

Oyunun ismi Assassin’s Creed Mirage olacak!

assassin's creed mirage

YouTuber j0nathan’ın paylaştığı en önemli bilgilerden birisi, oyunun ismi hakkındaydı. Elde edilen bilgilere göre oyunun ismi, Assassin’s Creed Mirage olacak. Bu bilgi, Bloomberg yazarı tarafından sektör kaynakları aracılığıyla da doğrulandı.

Oyunda Basim Ibn Ishaq olarak 860’lı yılların Bağdat’ına döneceğiz:

basim ibn ishaq

Paylaşılan detaylara göre yeni oyunda Valhalla’da gördüğümüz Basim Ibn Ishaq’ı canlandıracağız. Bu karakter, Konstantinapol’de kurulan Hidden Ones’ta Master Assassin görevini üstleniyordu. Kendisi, aynı zamanda Ezio Auditore ile bağlantılara da sahipti. Basim karakterini, oyunda 860 – 870’li yıllarda Bağdat’ta yöneteceğiz.

Oyun, Eylül 2023’te piyasaya sürülecek!

Oyun hakkındaki en önemli detaylardan biriyse elbette çıkış tarihiydi. j0nathan tarafından paylaşılan detaylara göre oyun, Eylül 2023’te piyasaya sürülecek. Üstelik bu tarih, Bloomberg yazarı Jason Schreier tarafından da kaynakları aracılığıyla doğrulandı.

Onaylanmayan ya da yalanlanmayan diğer detaylar:

  • Diyalog seçenekleri, seviye sistemi ve cinsiyet seçimi gibi RPG özellikleri oyunda yer almayacak.
  • En son 2015 yapımı Syndicate’te gördüğümüz ‘Eagle Vision’ özelliği geri gelecek.
  • Oyun hakkındaki detaylar, 10 Eylül’deki Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacak.
  • Ubisoft, şu anda gizlice Assassin’s Creed Remake oyunu üzerinde çalışıyor.

Bunların yanı sıra j0nathan’ın iddiaları arasında yer alan oyunun birden fazla şehirde geçeceği bilgisi, Jason tarafından kaynaklar aracılığıyla yalanlandı.

Ubisoft iddiaları doğruladı

Assassin's Creed'in resmi Instagram hesabı, bu akşam yaptığı paylaşımda oyunun adının Assassin's Creed: Mirage olacağını resmen doğruladı. Ana karakter hakkında detay verilmese de paylaşılan görseldeki kişinin Basim Ibn Ishaq olduğu açıkça görülebiliyor. Ayrıca yapılan paylaşımda oyunla ilgili daha fazla bilginin 10 Eylül tarihinde düzenlenecek Ubisoft Forward etkinliğinde paylaşılacağı da belirtildi.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/assassins-creed-mirage-will-be-revealed-in-september-according-to-a-new-leak/
50
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
4
4
1
1