6
3
0
0
0

YouTube Premium, uzun bir bekleyişin ardından ülkemizde de kullanılabilir hale geldi. Ücretli müzik ve video yayın platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte kendi ücretli abonelik sistemini çıkaran YouTube, belirli özellikleri de kullanıcılarına sağlıyor.

Spotify ve Netflix gibi platformlardan alışık olduğumuz bir sistemle çalışan YouTube Premium, kullanıcıların belirli bir parayı ödemeleri karşılığında belirli ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıkların içerisinde reklamsız bir video izleme deneyimi ve YouTube Müzik uygulamasına erişim gibi özellikler bulunuyor.

Tabii ki YouTube Premium'un sunduğu özellikler yalnızca bunlarla sınırlı değil. YouTube Premium, fazlasıyla gündemde olduğu ve birçok kişinin de merak ettiği bir konu olduğu için biz de sizlere YouTube Premium'un sunduğu özellikleri açıkladığımız bir video hazırladık. Tabii ki konuya ilişkin bir yazımız da mevcut.

Lafı daha da fazla dolandırmadan sizleri, YouTube Premium'un sunduğu tüm imkanları derlediğimiz videomuzla baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler dileriz.

6
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
0
0
0