Apple'ın Yeni Kulaklığı Beats Studio Buds+, Şeffaf Tasarım Seçeneğiyle Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

13
4
3
1
0
Apple’ın bugün itibarıyla satışa sunduğu Beats Studio Buds+'ın Türkiye fiyatı belli oldu.

Apple’ın bir süredir çıkarmasını beklediğimiz yeni kulaklıkları Beats Studio Buds+, bugün resmi site üzerinden satışa sunuldu. 3 farklı renk seçeneği ile gelen kulaklığın şeffaf tasarımı ise epey dikkat çekti.

Kulaklık bugün itibarıyla 169 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Bunun yanı sıra kulaklık oldukça ilginç bir tasarım seçeneği ve birçok dikkat çekici özellikle birlikte geldi. Beats Studio Buds+'ın Türkiye fiyatı da belli oldu. 

Beats Studio Buds+, şeffaf tasarım seçeneğiyle birlikte geldi

Beats Studio Buds+’ın adeta içini gösteren şeffaf bir tasarım seçeneğiyle gelmesi epey ilgi çekti. Cihaz, yine şeffaf olarak karşımıza çıkan Nothing Ear (2)’ye benzer bir tasarıma sahip. Öte yandan şeffaf tasarıma ek olarak siyah ve fildişi renk seçeneklerini de Apple’ın yeni kulaklığında görebiliyoruz.

Diğer tasarım detaylarına baktığımızda cihazın 2021’de piyasaya sürülen orijinal Studio Buds ile aşağı yukarı aynı olduğu görülüyor. AirPods Pro’nun daha sportif bir alternatifi olarak nitelendirilebilecek kulaklık, daha kompakt bir görünümle geliyor.

Kulaklıkta başka hangi özellikler yer alıyor?

Cihaz, 3 kat daha büyük mikrofonlar ve havalandırma değişiklikleriyle gelirken, 1,6 kata kadar daha iyi aktif gürültü önleme özelliğine sahip. Buna ek olarak cihazda 2 kat daha iyi “şeffaf mod” da yer alıyor.

Bunların yanı sıra Beats Studio Buds+, kulaklıklarla 9 saate kadar; şarj kutusuyla ise 27 saate kadar yani toplamda 36 saate kadar dinleme süresiyle daha iyi bir pil ömrüye geliyor. Bir önceki versiyonda bu süre 24 saatti. USB-C şarj kutusu, IPX4 suya dayanıklılık, XS, S, M ve L olmak üzere farklı kulak tiplerine uygun boyut seçenekleri de cihazda yer alacak. Apple ve Android ile uyumlu olacak kulaklık, cihazlar arası otomatik değişim, Siri ve “Bul” uygulaması desteği gibi özellikleri de içerecek.

Beats Studio Buds+, yurtdışında 169 dolarlık bir fiyata sahipken, Türkiye'de ise 4.799 TL'den satışa sunuldu. Ürünü incelemek için bu linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/23/04/26/beats-studio-buds-appear-on-amazon-with-transparent-case-available-may-18?utm_medium=rss
13
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
1
0