Kapıların Önü Boş Kalmasın: Yalnızca Bir Kap Suyun Sokak Hayvanları İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Gösteren Viral Video

62
3
2
1
1
Kapıların Önü Boş Kalmasın: Yalnızca Bir Kap Suyun Sokak Hayvanları İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Gösteren Viral Video
Ahmet Selki isimli içerik üreticisinin sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı bir paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. Havaların çok ısındığı bugünlerde birkapsu etiketiyle yapılan paylaşım, minik dostlarımızın sevimli su içiş hallerini gösteriyor.

Daha çok kedilerle ilgili çektiği videolar ile tanınan Ahmet Selki isimli içerik üreticisi, yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının beklentilerin de üzerine çıkmasıyla yeni bir paylaşım yaptı. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda evinin önüne bir kap su koyan ve o anları kamerayla kaydeden içerik üreticisi, bu paylaşımıyla binlerce beğeni almayı başardı.

Malum, havaların ısınması bizleri etkilediği kadar sokaklarda yaşayan dostlarımızı da etkiliyor. Özellikle de temiz su kaynaklarına ulaşmanın zorluğunu yaşayan sokak hayvanları, kaplara koyulan suların sıcaklık nedeniyle buharlaşmasıyla daha da fazla zorlanıyorlar. Ahmet Selki'nin paylaşımı da tam olarak bu konuya parmak basıyor

birkapsu etiketiyle paylaşılan viral video

Paylaşımı Instagram'dan görüntülemek isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ahmet Selki'nin paylaştığı video, kapı önüne koyulan bir kap suyun aslında çok sayıda hayvana hayat verdiğini gözler önüne seriyor. Bu bağlamda kediler, köpekler ve hatta kuşlar bile Selki'nin koyduğu suyu içerek, bu sıcak havalarda rahatlama imkanı yakalıyorlar. Görüntüler gerçekten de iç ısıtan türden...

Sokak hayvanları demişken, Türkiye'de geçtiğimiz hafta itibarıyla bu konuda yeni bir dönemin başladığını belirtelim. Öyle ki TBMM Genel Kurulu'na sunulan yeni bir kanun teklifi ile hayvanların artık mal değil, can statüsüne alınmasına karar verildi. Henüz taslak aşamasında olan teklif yasalaştığında, hayvanlara karşı işlenmiş her suç, tıpkı bir insana karşı işlenmiş gibi olacak. Eğer bu teklifle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, buradaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/kapinin-onune-bir-kap-su-koyunca-bakin-neler-oluyor-3123463
62
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
62
3
2
1
1