Bose, Gürültü Önleyici Özellikli Kulaklık Modeli 700'ü Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

16
6
5
4
2
Kulaklık üreticisi Bose, 700 olarak isimlendirdiği yeni kulak üstü kulaklık modelini duyurdu. Kulaklık, 11 farklı profilden oluşan özel bir gürültü önleme sistemine sahip ve kullanıcılar içerisinde bulundukları ortama göre kendilerine uygun profilleri seçebiliyorlar. Bose 700, haziran ayı sonunda satışa çıkacak.

Bose, gürültü önleyici destekli yeni kablosuz kulak üstü kulaklık modeli 700'i duyurdu. Kulaklık ile ilgili açıklamalarda bulunan bir şirket yetkilisi, pek çok kulaklık üreticisinin gürültüyü önleyebilen yalıtımlara sahip olan kulaklıklar ürettiğini ancak hiçbirinin sesin karşı tarafa nasıl gittiğini düşünmediğini belirtti. Şirketin iddiasına göre Bose'un yeni kulaklık modeli 700, karşı taraftaki kişiye de en net sesi gönderebilecek kabiliyete sahip. İşte Bose'un yeni kulaklık modeli 700;

Bu kulaklığın özelliklerine daha yakından bakmak gerekirse; öncelikle bu kulaklık 20 saat kullanım imkanı veriyor. Bununla birlikte dokunmatik bir kontrolü bulunuyor ve ses yüksekliği buradan ayarlanabiliyor. Bose 700'ün gürültü önleme özelliği de özelleştirilebiliyor ve bu sayede kullanıcılar isterlerse gürültü kontrolünü kapatabiliyorlar. Amazon tarafından geliştirilen Alexa ve Google'ın Sesli Asistanı ile de uyumlu çalışabilen kulaklık sayesinde, kullanıcılar telefonlarına komut verebiliyorlar. 

Bose, kulaklığın teknik özellikleriyle ilgili bazı detaylı bilgiler de verdi. Buna göre 700, sesi karşı tarafa net olarak gönderebilmek için 4 ayrı mikrofon kullanıyor. Bununla birlikte gürültü kontrolü için de 11 farklı profil oluşturan Bose, kullanıcının anlık şartlarına uygun olarak kulaklığın kullanılabilmesi için imkan sağlıyor. Bu sayede kullanıcı içinde bulunduğu ortamın koşullarına göre kendisine en uygun olan profili seçebiliyor. Kullanıcıların bu kulaklığın özelliklerini aktif olarak kullanabilmeleri için de şirket bir mobil uygulama geliştirmiş durumda. Bu uygulama, iOS ve Android uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

30 Haziran'da satışa sunulacak olan Bose'un 700 modeli, 399 dolar (yaklaşık olarak 2.400 TL + vergiler ve diğer kalemler) karşılığında satın alınabilecek. Kulaklık, Bose'un internet sitesi üzerinden ön siparişle satın alınabiliyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/29/bose-previews-voice-controlled-on-ear-headphones-and-a-pair-of-wireless-earbuds/
16
6
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
16
6
5
4
2