Bursa’da Bir Vatandaşın UFO Gördüğünü Zannederek Kaydettiği Eğlenceli Video

112
14
8
5
5
Bursa’da bir vatandaş, UFO gördüğünü düşündüğü anları kameraya çekti. Vatandaşın yaptığı yorumlar ise epey eğlenceli.

Dünyanın önemli bir kısmında insanlar UFO gözlemciliği yapıyor. Sık sık UFO görme iddiaları gündeme geliyor. Bazı zamanlarda görüntülerin kendisi ilgi çekici olsa da son yaşanan vakada, uzaylı aracını gördüğünü düşünen vatandaşın yorumları görüntülerin önüne geçti. Videodaki vatandaş, “Vallahi gördüm bu sefer, Subhanallah, hey yavrum hey” diyerek neşesini paylaşıyor.

Bursa’da yaşayan vatandaş, sabaha karşı dört sularında gökyüzünde ışıkları yanıp sönen bir cisim fark edince video çekmeye başladı. Videoyu çeken kişi bu esnada hislerini de sözlü olarak dile getirmekten geri durmadı. Vatandaş, videoyu çekerken "Vallahi gördüm bu sefer, Subhanallah, hey yavrum benim, he he he, arkadaşlar çok net görüyorum, böyle kuş gibi süzülüp gidiyor, aheste aheste" şeklinde yorumlarda bulundu. Video, sosyal medyada adeta günün konusu oldu. Çok sayıda kişi bu aracın gözlem yapan insansız hava aracı Bayraktar olduğunu belirtti.

UFO Nedir?

UFO, Unidentified Flying Object yani tanımlanamayan uçan cisim tanımlamasının kısaltmasıdır. Bu tanım gökyüzünde görülen ve ne olduğu anlaşılamayan/açıklanamayan cisimleri isimlendirmekte kullanılıyor. Bu cisimlerin genellikle uçan daireler ya da uzaylı araçları oldukları iddia edilse de yapılan incelemeler şimdiye kadar gerçek bir UFO varlığını ispatlamadı. Bazı UFO gözlemcileri ve komplo teorisyenleri ise uzaylı araçlarının varlığının açıklanmamasının hükümetler tarafından gerçekleştirilen bir örtbas etme operasyonu olduğunu iddia ediyor.

Bursalı vatandaşın görüntülerine ait videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/bursa-haberleri/69099448-ozel-vallahi-gordum-bu-sefer-hey-yavrum-benimufo-gordugunu-zanneden-koylunun-cektigi
112
14
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
112
14
8
5
5