Aradığınız Yazı Stilini Bulabileceğiniz, Dafont Benzeri 9 Font Sitesi

15
2
2
2
1
Birbirinden farklı font stillerini, dafont ya da benzeri sitelerden indirerek kullanabilirsiniz. Her font kendi yazı stili ile geldiği için hikayenizi anlatma konusunda size daha da büyük katkılar sağlayabilir. Sizin için Dafont, Google Fonts, Open Font Library gibi pek çok siteyi ön plana çıkarıyoruz.

Listemizde yer alan sitelere hemen göz atarak detayları görebilirsiniz. Genellikle ücretsiz olarak kullanılan bu siteler, belirli aşamalarda özelleştirme gibi çözümler sunabiliyor. Bu çözümler için font başına cüzi ücretler isteyen bu sitelerden, ücretsiz olarak yüz binlerce fonta ulaşabilirsiniz. Günümüzde font konusunda pek çok kişinin beklentisi farklıdır. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz pek çok font için, bu konuda hizmet veren siteler bulunuyor.

Güzel fontlara ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabileceğiniz bu siteler, sizin duygu durumunuzdan tutun da markanızın ya da kurumsal ihtiyaçlarınızın ücretsiz çözümlerini ön plana çıkarmak için kesinlikle biçilmiş kaftan olacaktır. Siteler üzerinde pek çok font tarzı olduğu için, içinize sinen bütün tasarımları hemen indirebilirsiniz.

font indir

Tek yapmanız gereken fontların görsellerine bakmak ve ihtiyaç duyduğunuz fontu bulduğunuz anda indirmek ve kurmak. Genellikle Photoshop uygulamaları ile kullanılan bu fontlar, tarzınızı en iyi şekilde yansıtmak için önemli bir dil olacaktır. 

Hem markaların, hem de bireylerin duygu durumunu ve okuyucuda uyandırdığı duygu durumunu ön plana çıkaran bu fontlar, derdinizi de çok rahat anlatabilmenizi sağlıyor. Yaratıcı işlerin vazgeçilmezi olan bu fontlar için tek yapmanız gereken birkaç tıklama işlemi olacaktır. Beklentilerinize çözüm üreten bütün font sitelerini, Dafont için alternatif olarak sizlere sunuyoruz. 

Dafont benzeri siteler ve uygulamaları:

Siteler ve uygulamalar arasında Dafont alternatifi arıyorsanız, en doğru yerdesiniz. Sizin için birbirinden farklı font sitelerinden bahsetmek istiyoruz.  Bu yazımızda yer alan font siteleri ücretsiz hizmet verdiği için, bütün görselleri kolaylıkla görebilir ve indirebilirsiniz. Kurulumu da oldukça kolay olduğu için, farklı fontlar ile ilgili seçenekleri de hemen inceleyebilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz.

1. Font Squirrel:

Dafont

Bu site güncel fontlar konusunda kendine has bir tarza sahip. Dafont sitesini kullanmak istemeyenler ya da alternatif bir site arayışında olanlar için oldukça hızlı bir çalışma sağlayacak olan bu site, hem pratik hem de işinizi en hızlı şekilde halletmenizi sağlayacaktır.

Yüzlerce font tipini ücretsiz olarak indirmek için hemen siteye ulaşabilirsiniz. Projeler için yüksek kaliteli font çözümleri sunan Font Squirrel sitesi, aktif olarak sürekli güncelleniyor. 

2. Google Fonts:

google fonts

Pek çok site, font ayarını Google ile uyumlu bir şekilde ön plana çıkarıyor. Çünkü bu sayede hem siteler arama motoru uyumul oluyor, hem de okuma konusunda insanlar çok daha rahat etmiş oluyor. Google uyumlu font seçeneklerine bakmak için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Açık kaynaklı bir site olmasından dolayı fontları rahatlıkla özelleştirebilir ve kullanıma başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteyi incelemeniz olacaktır. 

3. Adobe Fonts:

Adobe fonts

Adobe uygulaması dünya çapında en büyük üne ve kullanıma sahip olan uygulamalardan biridir. Binlerce ticari kullanım için fon sunan Adobe, yer yer ücretsiz ve ücretli olacak şekilde farklı sunumlar da yapıyor.

Logolarınızdan tutun da, özel tasarımlarınız için pek çok kreatif fon sunan Adobe Fonts, Adobe ID hesabınız ile birlikte hizmet veren bir site. Bu yüzden site içeriklerine dahil olarak çalışmalarınızı büyütebilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. 

4. Open Font Library:

open font library

Açık font kütüphanesi olarak hizmet veren bu site, pek çok yazı tipi ile güncel olarak hizmet vermeye devam ediyor. Dafont benzeri bir site olması, sitenin içerikleri konusunda da güncel seçimleri ön plana çıkarmasını sağlıyor.

Ücretsiz kullanım için lisans sunan bu yazı tipleri için, tek yapmanız gereken hızlı bir indirme seçimi kullanmanız olacak. Hem açık kaynaklı bir kütüphane kullanmış olacaksınız, hem de indirmek için ekstra zaman kaybetmemiş olacaksınız. Ayrıca site içerisinde yer alan popüler font sıralaması da sizin için bir tarz ya da beklentiye göre fikir verebilir. 

5. 1001 Fonts:

1001 font

1001 fonts güncel veri tabanı ile oldukça büyük ve güçlü bir sitedir. Ücretsiz olarak pek çok amaç için font sunan bu site, kendini her an güncellediği için yeni nesil yazı tipleri arasından hikayenize en uygun olan fontu seçebilirsiniz. Marka bazındaki çalışmalarınızdan tutun da kişisel beklentilerinize kadar, beğenilerinize seslenen her yazıyı tek bir tıklama ile kullanabilirsiniz. Sitenin kullanımı çok basit. Sadece ufak bir üyelik hizmeti gerekiyor.

Üye olduktan sonra işlerinizi çok daha etkin bir şekilde büyütebilirsiniz. Görsel ara yüz olarak çok dar bir yapıya sahip olan bu site, içerik ve arşiv konusunda da oldukça geniş. Bu yüzden görüntüden çok içeriğine odaklanırsanız, oldukça büyük bir arşivin sizi beklediğini göreceksiniz. 

6. Font Space:

font space

Font uzayı olarak geniş bir sistemde hizmet veren bu site, Dafont alternatifi olarak çok güçlü bir yapıda hizmet sunuyor. Ortalama 30 bin farklı font ile hizmet veren Font space, isminin hakkını veren önemli bir site diyebiliriz. Fontların yazı tipleri ve sunumları oldukça özenli olduğu için, tek yapmanız gereken bu seçeneklerin hepsini kullanmanız olacaktır. Tabi hangisi sizin için en uygun ise, o tasarıma geçmeniz çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü birden bütün arşivi indirmek, görsel bir sorun yaşatabilir. Görüntü olarak gördüğünüz fontları indirmeniz daha pratik bir yaklaşım sağlayacaktır. 

7. BeFonts

dafont

Uygulama ismi olarak gayet etkin ve yenilikçi bir çalışma ile ön plana çıkarılan bu hizmetler için, tek bir tıklama yeterli olacaktır. BeFonts sitesi arayüzü en basit ve pratik bir site olduğu için oldukça hızlı çalışıyor. Hem bilgisayarınızdan hemen indirme işlemi yapabilirsiniz, hem de kullanım konusunda da gayet etkin seçimleri inceleyebilirsiniz. Bu yüzden Befonts uygulamasını DaFont’a alternatif olarak kullanabilirsiniz. 

8. MyFonts

my fonts

Font arayışlarınız ile ilgili olarak sizin için güçlü ve etkili bir çözüm sunan MyFonts sitesi, hızlı bir yaklaşım ile karşınıza çıkarılan en etkin seçimleri sunuyor. Çünkü font arayışı biraz da hiyerarşik bir düzenden ziyade tarza ve ne için kullanılacağına göre değişiyor. Kurumsa kullanımlar, profesyonel kullanımlar ve kişisel kullanımlar olmak üzere farklı kategorilerdeki fontları MyFonts üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. 

9. Fonts Com

fonts com

Onbinlerce ücretsiz fontu veri tabanında bulunduran bu site, oldukça hızlı bir çalışma sunuyor. Hem kullanım olarak, hem de hızlı bir seçim olarak yapılacak bütün seçenekleri tek bir tıklama ile kullanabilirsiniz. Kolay indirmek ve bu kullanımları hemen işlevsel bir hale getirmek, üyeliksiz bir şekilde sunuluyor. Üyelik ile zaman kaybetmeden kullanabileceğiniz fontlar size çok şey katacak.

Font seçimlerinizde kullanabileceğiniz 9 farklı web sitesini sizin için sıraladık. Bu sitelerin içerisinde arayışınıza cevap verecek pek çok font sunuluyor. Yüz binlerce farklı fontu bu sitelerden görebilir, araştırabilir ve indirebilirsiniz. Kolay bir kullanım için tek yapmanız gereken, hemen üyelik işlemini halledip aradığınız fontları keşfetmeniz olacaktır. Şimdiden keyifli keşifler dileriz.

15
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
2
2
2
1