Death Stranding'in PlayStation 4 ve PC'de Ne Kadar Sattığı Açıklandı (Bir Yürüme Simülatörü İçin Hiç Fena Değil)

21
9
5
3
1
Kojima Productions'ın üst düzey yöneticilerinden Jay Boor, 2019 yılında yayınlanan Death Stranding'in satış rakamlarını açıkladı. Boor tarafından yapılan açıklamalara göre oyun, Mart 2021 itibarıyla PC ve PlayStation 4 için 5 milyondan fazla sattı.

2019 yılının en çok konuşulan oyunlarından bir tanesi, hiç şüphesiz Death Stranding'di. Kojima Productions tarafından geliştirilen ve ilk etapta PlayStation ekosistemine özel olan oyun, oyuncuların büyük umutlarla bekledikleri yapımlardan biriydi. Ancak oyunun başından sonuna kadar yürümeye odaklı yapısı, Death Stranding'in oyuncular tarafından ağır bir şekilde eleştirilmesine yol açmıştı.

Death Stranding, oyuncular tarafından eleştirilmiş olsa da satış rakamları pek de böyle söylemiyor. Bugüne kadar satış rakamlarına çok fazla değinmeyen Kojima Productions'ın üst düzey yöneticilerinden Jay Boor, Death Stranding'in hiç de fena olmayan satış rakamlarına ulaştığını açıkladı.

Death Stranding, Mart 2021 itibarıyla 5 milyon kopya sattı

Death Stranding

Jay Boor tarafından yapılan açıklamalara göre Death Stranding, Mart 2021 itibarıyla PC ve PlayStation 4 için toplamda 5 milyondan fazla kopya sattı. Şirket, bu satışlardan oldukça memnun. Üstelik önümüzdeki aylar, Death Stranding satışlarının daha da artacağı yeni bir dönemin başlamasını sağlayacak gibi görünüyor.

Kojima Productions, 24 Eylül'de Death Stranding'in PlayStation 5'e özel sürümünü piyasaya sürecek. Oyunseverler, bu oyunu bağımsız bir şekilde alabilecekleri gibi PlayStation 4 için satın aldıkları oyunlarını ufak bir maliyetle yükseltme imkanına sahip olacaklar. İşte bu durum, Death Stranding'in Kojima Productions'a kazandırdığı paranın bir nebze daha yükselmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://gamingbolt.com/death-stranding-has-sold-over-5-million-units-on-ps4-and-pc
21
9
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
21
9
5
3
1