Deep Turkish Web'e Uyuşturucuya Özendirme Suçundan 10'ar Yıla Kadar Hapis İstendi

366
34
22
8
6
Sosyal medyanın sevilen isimlerinden olan Emre Kızgır ve Erdi Kızgır, 5 ay önce gözaltına alınmışlardı. Çok geçmeden serbest bırakılan Kızgır kardeşler hakkında yeni bir iddianame düzenlendi. Deep Turkish Web kanalının sahibi olan Emre Kızgır ve Erdi Kızgır, 4 Temmuz'da ilk kez hakim karşısına çıkacaklar.

YouTube'a ve Instagram'a yükledikleri videolarla ülke çapından popüler olan Emre Kızgır ve Erdi Kızgır, yayınladıkları videolarda uyuşturucuya özendirdikleri gerekçesiyle tekrar hakim karşısına çıkacak.

Deep Turkish Web adı altında uzun süredir sosyal medyaya içerik üreten ikili, 5 ay önce de aynı sebepten dolayı gözaltına alınmışlardı ancak çok geçmeden serbest kalmışlardı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame tekrar düzenlenerek İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunuldu ve bahsi geçen iddianame kabul edildi.

4 Temmuz'da tekrar hakim karşısına çıkacakları kesinleşen Kızgır kardeşler, ayrı ayrı olmak üzere 5'er yıldan 10'ar yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilirler. Unutmadan ekleyelim, 5 ay önce gözaltına alınan Kızgır kardeşlerin ikamet ettikleri adreste herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmamıştı.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904281038886987-sosyal-medya-fenomeni-kizgir-kardeslere-uyusturucuya-ozendirme-davasi-onar-yila-kadar-hapis-istendi/?utm_source=https://t.co/3mkhDQf2m3&utm_medium=short_url&utm_content=mshU&utm_campaign=URL_shortening
366
34
22
8
6
Emoji İle Tepki Ver
366
34
22
8
6