10
1
1
0
0

Deepfake teknolojisiyle oluşturulan videolar, son dönemde internet ortamında oldukça popüler hale geldi. Yapay zekâ teknolojisi kullanılarak oluşturulan bu videolar ile günümüzden yıllar önce yaşamış birini günümüzün en popüler sinema filmlerine eklemek ya da bir siyasetçiye olmadık bir şarkı söyletmek gibi pek çok absürt şeyi yapmak mümkün hale geliyor.

Deepfake videolarının sosyal medyaya damga vurmasıyla birlikte deepfake programları ve uygulamalarına olan ilgi de bir hayli arttı. Biz de bu içeriğimizde kendi deepfake videolarınızı oluşturabileceğiniz 3 farklı mobil uygulamayı derledik. Gelin, tüm bu uygulamalara daha yakından göz atalım.

Wombo

Wombo

Android ve App Store sürümleri bulunan Wombo'da tek yapmanız gereken bir selfie eklemek ve uygulamanın size sunduğu şarkılardan birini seçmek. Fotoğrafı ve şarkıyı seçtikten sonra bu iki bilgiyi işleyen uygulama, nihayetinde harika dudak senkronizasyonuna sahip eğlenceli videolar ortaya çıkarıyor.

Remini

Remini

Remini'ye girebilmek için Apple, Google, Facebook ya da Play Store gibi hesaplarınızla giriş yapmanız gerekiyor. Esasında eski, bulanık veya düşük kaliteli fotoğrafları yüksek çözünürlüklü hale getirmek için kullanılan bir uygulama olsa da Remini'de istediğiniz bir fotoğrafı ekleyerek hareketli görüntüler elde edebilirsiniz.

Reface

Reface

'Yüz değiştirme' uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz Reface ile ister kendi yüzünüzü isterseniz de bir başkasının yüzünü bir ünlünün yüzüyle değiştirebilir ya da bir film sahnesine ekleyebilirsiniz.

Telefonunuzda kullanabileceğiniz, 1 dakikada dünya starı yapan uygulamaları incelediğimiz yazımızın burada sonuna geliyoruz. Uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

10
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
0
0