Yılın Bilim Kurgu Filmi Olmaya Aday Dune'dan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman Geldi

47
3
2
1
1
2021'in bilim kurgu severler için büyük heyecan yaratan yapımlarından biri olan Dune'dan yeni bir fragman geldi. Pek çok başarılı oyuncuyu bir araya getiren yapım, 15 Ekim'de sinemalarda izleyicisi ile buluşacak.

Sinemaseverler ve özellikle de bilim kurgu severler için senenin en heyecan verici yapımlarından biri olmaya aday filmlerin başında Dune geliyor. Yönetmen koltuğunda Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmleriyle hatırladığımız Dennis Villeneuve'un oturduğu yapım, Frank Herbert’ın bilim kurgu edebiyatının en önemli eserlerinden biri olarak kabul edilen aynı isimli serisinden uyarlanan ikinci film.

Dune, beyaz perdeye ilk olarak 1984 yılında taşınmıştı ve bu etkileyici hikayenin yeni uyarlamasını uzun zamandır bekliyorduk. Ancak film pandeminin etkisiyle uzun süre boyunca vizyona giremedi. Film için seçilen yeni vizyon tarihi ise 15 Ekim.

Filmden yeni bir fragman geldi:

Dune

Kadrosunda Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Javier Bardem ve Jason Momoa gibi pek çok başarılı ismi bulunduran Dune'dan heyecanımızı körükleyecek yeni bir fragman geldi. Bol bol gezegenler arası savaş ve aksiyon dolu sahnelerle karşımıza gelmeye hazırlanan yapım, bu senenin en iddialı bilim kurgu filmlerinden biri.

Filmde Arrakis isimli bir çöl gezegeni için verilen mücadeleyi izleyeceğiz. Galaksinin en değerli madeninin bolca bulunduğu bu gezegeni kontrol altında tutmak isteyen güçler arasındaki mücadele, bize benzersiz sahneler sunacak gibi görünüyor. Ancak bu filmin hikayesi, orijinal hikayenin yalnızca ilk kısmını ele alıyor. Filmin beklenen başarıyı yakalaması durumunda devam filmlerinin gelmesi bekleniyor. 

Dune ülkemizde 15 Ekim'de vizyona girecek ve vizyona girmeden önce dünya prömiyerini yapmak için 3 Eylül’de 78. Venedik Film Festivali’ne uğrayacak. O dönemde pandeminin yeniden sinema salonlarını kapatmamasını dileyerek heyecanla bekliyoruz.

Dune'un Türkçe altyazılı fragmanı:

47
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
47
3
2
1
1