Dünyanın Bir Milyon Beğeni Kazanan İlk YouTube Yorumu Belli Oldu

95
57
14
13
9
Dünyada ilk kez bir YouTube yorumu, bir milyon beğeni sınırını aştı. Seth Everman isimli bir YouTuber'ın dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish'in Bad Guy isimli şarkısına yaptığı yorum, 1 milyon beğeni limitini aştı. Everman, bu yorumundan dolayı YouTube'dan ödül istedi.

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube'da milyonlarca video bulunuyor. Kullanıcılar, videoları yorumlayabiliyor, beğenebiliyor veya beğenmeyebiliyorlar. Bu istatistikler de bir videonun popülaritesini etkiliyor. Şimdi ise YouTube'da ilk kez bir yorum, 1 milyon beğeni almayı başardı. 1 milyon beğeni alan yorum, dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish'in "Bad Guy" isimli videosuna yapıldı.

YouTube'da ilk kez bir milyon beğeni alan yorumun sahibi ise Seth Everman isimli bir YouTuber. Everman, Eilish'in şarkısının altına "I'm the bald guy" (Ben kel bir adamım) yazarak 1 milyon beğeni almayı başardı. An itibarıyla Everman'ın yorumu, 1.1 milyona ulaşmış durumda. 

YouTube beğeni rekoru

Everman, 1 milyon beğeni alan yorumunu resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Everman başarısını, "Biz yaptık!" diyerek duyurdu. Bununla da yetinmeyen Everman, bunun çok zor bir şey olduğunu söyleyerek, kendisinin bu zorlukta bir şeyi gerçekleştirdiği için YouTube'dan "Altın Yorum Ödülü" isminde bir ödül istedi.

YouTuber'ın bu başarısı, Twitter takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Everman'ın takipçileri, bunun inanılmaz bir şey olduğunu söyleyerek Everman'ı tebrik yağmuruna tuttular. Dikkatli bir takipçi ise Everman'ın, kendi yorumuna neden dislike attığını sordu. Ancak Everman, bu soruyu yanıtsız bırakmayı tercih etti. 

Everman, bu zorlu rekorun kırılmasının yanı sıra Billie Eilish'in Bad Guy isimli şarkısını da yeniden popüler hale getirdi. Everman'ın takipçileri, 1 milyon beğeni alan yorumu kendi gözleriyle görebilmek için Billie Eilish'in şarkısına hücum ettiler. Üstelik yorumu görmeye gelen kullanıcılar videoyu, yeni yorumlarla doldurdular.

Kaynak : https://www.dailydot.com/upstream/bad-guy-youtube-comment-1-million-likes/
95
57
14
13
9
Emoji İle Tepki Ver
95
57
14
13
9