Dünyanın En Pahalı Otomobiline Bir de Hareket Halindeyken Bakın

84
11
5
4
4
Bugatti La Voiture Noire, dünyanın en pahalı otomobili unvanına sahip. Bu muhteşem aracı bir de hareket halinde görün.

Cenevre Otomobil Fuarı yakın zamanda sona erdi. Fuarda birbirinden lüks otomobillerin tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından süper otomobiller fuardan ayrıldı.

Altı egzos çıkışına sahip olan otomobilin tam performansını ve motor sesini videoda ne yazık ki göremiyoruz. Fuardan ayrılan araç, çeşitli standların arasından yavaşça fuar alanını terk ediyor. Otomobilin yürüme hızından daha hızlı gitmediğini gördüğümüz videoda motor sesini duymak zor, sesi ise elektrikli motorların sesine benziyor.

Benzersiz La Voiture Noire, 16,5 milyon euro karşılığında satılırken aracın alıcısının eski Volkswagen Group patronu Ferdinand Piech olduğu iddia edildi. Dörtlü turbo W16 8 litrelik motora sahip olan araç 1,500 beygir gücünde.

Aracın içine dair hiçbir fotoğraf paylaşmayan ve fuar süresince aracın kapılarını kapalı tutan Bugatti, en azından fuar alanından çıkarken aracı görkemli şekilde sergiliyor.

Bugatti’nin bu aracı başka nerelerde sergileyeceği henüz netlik kazanmadı. Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/313994/bugatti-la-voiture-noire-driving/
84
11
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
84
11
5
4
4