Bugatti'nin Fiyatı Yalnızca 33 Bin Dolar(!) Olan, Çocukların da Binebileceği Elektrikli Otomobili

25
5
4
3
1
Bugatti’nin efsanevi yarış otomobili ‘Bugatti Baby’, çocukların da kullanabileceği elektrikli bir model olarak geri dönüyor.

Bugatti pahalı otomobiller üreten bir marka ve pek çok kişinin hayalleri arasında da bir Bugatti sahibi olmak var. Yeterince zenginseniz artık hem kendinize hem de çocuğunuza Bugatti alabilirsiniz.

Bugatti, kuruluşunun 110. yılı için geliştirdiği bu aracı tasarlarken efsanevi otomobili Bugatti Type 35’ten ilham aldı. Bugatti Baby olarak da bilinen yarış arabasının bu elektrikli reenkarnasyonu, orijinal aracın dörtte üçü boyutlarında. Fiyatı ise 33 bin dolar (yaklaşık 180 bin TL) olarak belirlendi. Aracın ismi ise Bugatti Baby II oldu.

Aracın iki modu bulunuyor: Çocuk ve yetişkin. Çocuk modunda aracın en yüksek hızı 20 kilometre olurken yetişkin modunda hızı saatte 45 kilometreyi buluyor. Aracın içi, orijinal tasarıma uygun olacak şekilde 3 boyutlu baskı ile hazırlandı. Aracın arkasında bulunan elektrikli motor 10 kW güç depolayabiliyor.

Fabrikadan klasik Fransız Yarış Mavisi renginde çıkan aracı farklı renk seçenekleriyle de temin etmek mümkün. Bu araçtan toplamda 500 adet üretileceği ve aracın sonbaharda piyasaya çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Araç Cenevre Uluslararası Motor Fuarı’nda yer alıyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/11/bugatti-baby-ii-electric-vehicle/
25
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
3
1