Uygun Fiyatlı ve Her Amaca Uygun 9 Elektrikli Scooter

39
9
3
2
2
Birbirinden farklı tasarımlar ile ön plana çıkan scooter modelleri, güncel olarak pek çok kişinin ihtiyacına cevap sunuyor. Hem online siparişlerde, hem de mağazalarda doğrudan satışa sunulan scooter motor modelleri, herkesin ihtiyacına çözüm üretecek şekilde üretiliyor. Bu yüzden elektrikli scooter modellerinden tutun da, hem şarjlı hem de akülü olarak satışa sunulan bütün scooter fiyatları için aşağıda size özgü bir liste yaptık.

Bisiklet sürmeyi pek çoğumuz sever değil mi? Bu sevgiyi biraz daha farklı bir hale getirip, marka bazlı olarak ön plana çıkarma düşüncesi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizin için organize edilen bir araç hem bisiklet gibi ilerleyip, hem de şarjlı olarak çalışırsa nasıl olur? Bizce gayet keyifli bir deneyim olur. 

Bu konuda uzmanlaşan markalar kendilerine has tasarımlar ve marka seçimleri ile online çözümleri büyütmeye devam ediyor. Hızlı, yoğun ve yenilikçi bir çalışma ile birlikte karşınıza çıkarılan bütün seçenekleri tek bir tıklama ile ilerletebilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz. Elektrikli scooter fiyatlarına da yer verdiğimiz bir liste hazırladık.

N11 ve Hepsiburada’da satılan her yaşa ve cebe uygun 10 elektrikli scooter :

Son dönemlerin belki de pratik ulaşım araçlarından olan bu ürünler için tek yapmanız gereken fiyatları yakından takip etmeniz olacaktır. Pek çok marka, alanında uzman bir ilerleme ile kendine has tasarımları ön plana çıkarıyor. Genelde Honda gibi bilindik üreticilerin tasarımları araştırılsa da bu işte Xiaomi gibi farklı alanlarda tanınan firmalar da var.

Scooter alışverişlerinde önemli olan, ayağınızı yerden kesmesi ve biraz daha pratik olması olunca, aynı zamanda fiyat ve performans konusunda da güzel seçimleri bekliyoruz. Sizin için hazırladığımız listede pek çok markanın en uygun fiyatlı elektrikli bisikletini sunmuş olacağız. Bu listede yer alan he ürün, kendi sınıfında en uygun fiyata sahip ürünlerin başında geliyor.

1. VOLTA MOTOR VSX 1200 W ELEKTRİKLİ SCOOTER / BİSİKLET

scooter

  • Fiyat: 3.950 TL

1200 W olarak satışa çıkan Volta Motor Vsx 1200 ürünü, hem elektrikli scooter tarzı ile sunuluyor hem de bunu yaparken bisiklet pratikliğini vaat ediyor. Pedalı ile bisiklet tarzı bir kullanım kolaylığı da sağlayan bu bisikleti kullanırken, destek olarak elektrik kuvvetini kullanabiliyorsunuz. Genellikle elektrikli olarak tercih edilen bu ürün, acil durumlarda pedal ile de kullanılabiliyor. Bir nevi destek diyebiliriz. 

Maksimum 25 km hıza sahip olan bu araç, 70 km menzilde gidebiliyor. Tek şarj ile bu kadar yol gitmesi, şehir içi kullanıcıları için gayet pratik olabilir. 77 kg ağırlığa sahip olan bu araç, %16 derecelik eğimler için tırmanma kapasitesine sahip aynı zamanda. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. VOLTA VSM ELEKTRİKLİ BİSİKLET

elektrikli scooter

  • Fiyat: 3.195 TL

Elektrikli bisiklet mantığı ile karşımıza çıkan bu araç, daha çok scooter moduyla değil de pratik bir katlanabilir bisiklet moduyla çıkıyor karşımıza. Hem farkındalık yaratmak, hem de seçimlerin içerisinde bir beklenti oluşturmak için karşınıza çıkacak olan bu bisiklet adına tek yapmanız gereken tasarıma göz atmanız. 

Çünkü tasarım olarak oldukça profesyonel bir yapıya sahip olan bu bisiklet, aynı zamanda estetik ve klasik bir görsele sahip. Tam bir şehir içi prototipi olarak göründüğü için de insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. 100 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu ürün, %17 eğiö tırmanma kapasitesine de sahip. Maksimum hızı ise saatte 25 km. Pedallı versiyon olması, bisiklet olarak da kullanabilmenizi sağlıyor aynı zamanda. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

3. RKS ZF3 ELEKTRİKLİ SCOOTER

elektrikli scooter

  • Fiyat: 4.149 TL

Tasarım konusunda kendine has bir sadeliği olan bu ürün, hem kaliteli hem de yoğun kullanım seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Daha detaylı, daha verimli ve daha pratik bir taslağa sahip olması, ürünün çok daha uzun ömürlü kullanılmasını mümkün kılıyor.

Çünkü plastik malzemelerden yapılması, onu hem gösterişli hem de hafif yaptığı için aynı zamanda uzun yol yapmak isteyen (şehir içi) kişileri de yormamış oluyor. 45 km sürüş özelliğine sahip olan bu scooter, 12 dereceye kadar tırmanma açısına sahip. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. KINGSONG KS-N1-A Elektrikli Scooter

şarjlı scooter

  • Fiyat: 4.950 TL

Daha çok ayakta kullanılan tarzda olan bu scooter, tam bir sokak scooteri diyebiliriz. Kısa mesafeler için çok tercih edilmesi, mahalle aralarında da sık sık görmenizi sağlayacak. Bu ürünü hem pratik olması sebebiyle, hem de rahatlıkla taşıyabilmeniz sebebiyle çok sık kullanabilirsiniz. 

Toplu taşımaya bindirmekten tutun da mahalle içerisinde bir yere gitmek gibi özelliklere varıncaya kadar genel olarak yürüyüş desteği gibi diyebiliriz. Bizce gayet pratik bir cihaz. Scooter olarak elektrikli bir taşıt düşünenler için değerlendirilebilir. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Airwheel Z3 Elektrikli Scooter

akülü scooter

  • Fiyat: 4.160 TL

Elektrikli scooter severler için gayet pratik bir cihaz olan Airwheel Z3 Elektrikli Scooter, tasarım olarak da şık ve minimalist bir yapıya sahip. ortalama 20 km menzile kadar gidebilen bu araç, kolay taşınabiliyor ve 2 saat sürede şarj olabiliyor.

Kendine has ufak bataryası ile şehir içi pratik seyahatlerde rahatlıkla kullanabilir. Kişiyi yormayan ve yaklaşık 20km hız ile ilerleyen yapısı sayesinde pek çok kişinin tercihi olabilecek olan bu scooter modellerine hemen göz atabilirsiniz. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

6. Citycoco S Elektrikli scooter

scooter

  • Fiyat: 10.050 TL

Biraz daha güçlü, biraz daha asi ve estetik bir tasarım arıyorsanız sizin için oldukça hızlı bir çalışma sunan marka, kalitesini ve beklentisini kendine has bir dilde büyütüyor. 20 farklı çamurluk rengi ile kendi iddialı tavrını sürdüren bu araç, 45 km hız ile gayet şehir içi pratik bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

60 km menzil sağlayan araç, 60 V motor gücü ile gayet hızlı bir çekiş deneyimi sağlıyor. 180 KG ağırlığa kadar taşıma kapasitesi sağlayan bu scooter için gayet keyifli bir deneyim sağlıyor diyebiliriz. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

7. Razor E90 Elektrikli Scooter Mavi (Çocuk)

çocuk scooter

  • Fiyat: 694 TL

Çocuklar için pratik ve özel bir başlangıç sağlayacağını düşündüğümüz bu ürün, gerçekten kaliteli bir içerik sunuyor. Çünkü hem kullanımı pratik, hem güvenli hem de gayet eğlenceli bir deneyim sağlıyor.

Saatte 13 KM hız yapması ile çocuklar için hiç bir tehlike arz etmiyor diyebiliriz sürat konusunda. Tabi yine ebeveyn gözetiminde kullanılması şart. İterek çalışan ve ani hızlanmayı önleyen sisteme sahip olan bu araç, gerçekçi bir ilerleme ile ön plana çıkıyor. Çocuklarınız için tatlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8. VELOCİFERO ELEKTRİKLİ SCOOTER

scooter elektrikli

  • Fiyat: 4.600 TL

Asi bir görüntüye sahip olan bu araç, pek çok renk seçeneği ile çıkıyor karşımıza ve insanların isteklerini ön plana çıkarıyor. Macera tutkunlarının isteklerine tatlı bir cevap veren ve kendi sertliğini tasarımı ile sunan bu ürün, 25 KM hız ile ilerliyor ve gayet tatlı kullanım sunuyor.  Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

9. Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter

elektrikli scooter

  • Fiyat: 3.149 TL

30 km menzil sunan ve 25 km sürat sunan bu scooter modelleri eğlence amaçlı olsa da, şehir içinde pek çok kişinin kullandığını gördüğümüz bir araç. Xiaomi de zaten farklı teknolojik ürünleriyle başarılı bulunan bir üretici konumunda. Bu yüzden scooter konusunda da gayet etkili bir hizmet sunduğunu tahmin ediyoruz. Yorumlara baktığımız zaman markanın hızlı bir şekilde yükseldiğini görüyoruz. Ürüne göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

39
9
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
39
9
3
2
2