Elon Musk'ın İşten Attığı Twitter Yöneticisinden İsyankâr Açıklama: “Son 6 Ay Mental Sağlığımı Zorladı"

39
8
1
0
0
Elon Musk’ın sancılı Twitter’ı satın alma süreci bildiğiniz gibi birkaç gün önce resmen gerçekleşti ve ünlü milyarder, CEO’dan başlayarak birçok insanı kovdu. Kovduğu yöneticilerden biri, Twitter’da isyan etti.

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, sonunda 44 milyar dolara Twitter’ı satın aldı. Tabii kovduğu insanlara ödeyeceği tazminat ile bu fiyat herhalde 50 milyar dolara yakınlaşmıştır. Bildiğiniz gibi Musk’ın kovduğu isimlerden biri de Twitter’ın CFO’su (Mali İşler Müdürü) Ned Segal.

Kendisi geçtiğimiz Cuma günü, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sürecinin tamamı ve insanları gelir gelmesi kovması üzerine Twitter üzerinden uzun bir flood yazarak isyan etti. Gelin o isyanın çevirilerini sizlerle paylaşalım.

Twitter’ın eski CFO’su, Twitter’dan isyan etti

twitter

“Geçtiğimiz Perşembe günü itibariyle Twitter’da 5 yılımı doldurdum. Bu kadar muhteşem, internetin şehir merkezini inşa eden bir insan grubuyla çalışma fırsatını bulduğum için müteşekkirim. İş henüz tamamlanmadı ancak büyük bir ilerleme kaydettik.”

twitter

“Twitter için umutluyum. En kaliteli olduğu zamanlarda Twitter, bilgi ve iletişimi demokratize ediyor, güvenilirlik sağlıyor ve bilginin eşit dağılımını gözetiyor. Bu iş içerisinde olanların sorumlulukları çok fazla. Onlara güç, bilgelik ve vizyon diliyorum.”

twitter

“Binlerce insanın çalışması sayesinde kullanıcı sayımızı ve gelirleri ikiye katladık. Tüm dünyadaki haber, spor, politika, müzik, eğlence, ticaret ve çok daha fazla konu başlığının merkezi olduk. $TWTR’ın değerini ise 17 dolardan 54.20’ye yükselttik.”

twitter

“Yine de dijital reklamlar; ekonomi, doğrusaldan dijitale geçiş, kamu politikası ve reklam ekosisteminin yönlendirdiği bir yol ayrımında. İnsanlar erişim için gizlilik ticareti yapmaya alışkın hale geldiler ve dijital reklamlar olgunlaştıkça daha az platform daha fazla bilgiye ve kontrole sahip olabilir.”

twitter

“Şu anda son kullanıcının kullandığı internet 30, Twitter ise 16 yaşında. Yazılı basında da yanlış bilgiden nasıl kurtulunur mevzusunun öğrenilmesi ve bir standart oluşturulması on yıllar aldı. İnternet normları da hala gelişmekte ve ben bu konuda iyimserim.”

twitter

“Son 6 ay, 48 yılda geliştirdiğim mental sağlığımı iliğine kadar zorladı. Zamanın zorlu ve öngörülemez olduğu, yorulduğumuz veya bütünlüğümüzün sorgulandığını hissettiğimiz zamanlarda çok şey öğreniyorsunuz. Ekibimiz nazik, saygılı ve kararlı kaldı. Onlar benim ömür boyu arkadaşlarım oldular.”

twitter

“Son 5 yıl kariyerimin en tatmin edici dönemi oldu. Twitter'ın insanları, potansiyeli ve önemi. Teknoloji, siyaset ve kültürdeki değişimler. Bunu atlatmak zor olacak… ama dinlendikten sonra tekrar deneyeceğim! “

39
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
39
8
1
0
0