Elon Musk, Twitter'da Uzaktan Çalışmayı Yasakladı: "En Büyük Öncelik Doğrulanmış Trolleri Bulmak"

14
7
3
2
0
Elon Musk'ın Twitter çalışanlarına bir e-posta gönderdi. Bu e-postada, şirketin izleyeceği yol ile ilgili önemli bilgiler yer alıyordu. Ayrıca Musk, uzaktan çalışmanın yasaklandığını da kesin olarak duyurdu.

Dünyanın en popüler mikroblog platformu Twitter, kısa bir süre önce milyarder iş insanı Elon Musk tarafından satın alındı. Tüm yönetim kurulunu tesfiye ettikten sonra CEO'luk koltuğuna geçen Musk, platformu kendi aldığı kararlar doğrultusunda yönetmeye başladı. Şimdiyse Elon Musk'tan dikkat çeken bir hamle geldi.

Twitter patronu, tüm çalışanlara ilk e-postasını gönderdi. Bu önemliydi zira Twitter'ın nasıl yönetileceğine ilişkin bilgiler veriliyordu. Bloomberg'in ulaştığı e-postada, Elon Musk'ın Twitter'la ilgili önemli bir kararı da yer alıyordu.

Elon Musk, Twitter'daki uzaktan çalışma dönemini resmen bitirdi!

Elon Musk

COVID-19 pandemisi, iş hayatını büyük ölçüde değiştirdi. Dev şirketlerin birçoğu, uzaktan çalışma metodunu benimsemiş durumda. Ancak Elon Musk, bunun doğru olmadığını düşünüyor gibi görünüyor. Zira Twitter çalışanlarına gönderilen e-postada, uzaktan çalışma uygulamasının sona erdiği belirtildi. Elon Musk, tüm çalışanların haftada en az 40 saat boyunca Twitter ofisinde bulunmaları için çağrıda bulundu. Twitter'ın patronu, istisnai durumlar için bizzat izin vereceğini de sözlerine ekledi.

Elon Musk'ın gönderdiği e-postada yalnızca uzaktan çalışma ile ilgili açıklamalar yoktu. "Önümüzde çetin bir yol var ve başarılı olmak için yoğun bir çalışma gerektirecek." şeklinde bir cümle kuran Musk, çalışanların hangi işe odaklanması gerektiğini de açıkladı. Elon Musk, "Önümüzdeki birkaç gün içindeki en büyük öncelik, doğrulanmış botları/trolleri/spamları bulup askıya almak." ifadelerini kullandı.

Kaynak : https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-11-10/musk-s-first-email-to-twitter-staff-ends-remote-work?sref=ExbtjcSG
14
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
7
3
2
0