Eşinin TikTok’u Kullanmasını Yasakladığı Bir Kadın İntihar Etti

78
9
6
6
4
Hindistan’da yaşanan bir olayda, eşinin TikTok kullanmasını yasakladığı 24 yaşındaki iki çocuk annesi genç kadın, zehir içerek intihar etti.

Sosyal medya bağımlılığı zaman zaman gerçekten ciddi bir sorun olabiliyor. Son olarak, Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde bulunan Perambalur adlı şehirde sosyal medya, bir kadının intiharına giden süreçte rol oynadı.

Shiva adlı bir adam, eşi Anitha’nın TikTok’ta çok zaman geçirdiğini, bu durumun bir bağımlılık haline geldiğini ve çocukların da ihmal edildiğini öne sürerek karısının uygulamayı kullanmasını yasakladı. Bunun üzerine Anitha, zehir içerek intihar etti. İntihar görüntülerini de Shiva’ya gönderdi.

Shiva hemen akrabalarını aradı. Beyaz bir şişedeki siyah renkli bir sıvıyı içen kadın hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Yerel medyaya göre bu, ülkedeki ilk TikTok intiharı değil. Daha önce 15 yaşında bir kız, TikTok’ta çok zaman geçirdiğini söyleyen büyük annesine kızıp intihar etmişti. Ayrıca başka bir genç de, TikTok videosu çekerken kazara vurularak hayatını kaybetmişti.

Daha önce Hindistan’da geçici olarak yasaklanan TikTok, bu vakaların ardından yeniden kendini Hindistan mahkemeleri ile karşı karşıya bulabilir.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/asya/201906141039365409-hindistanda-bir-kadin-kocasi-tiktoku-yasakladigi-icin-intihar-etti/
78
9
6
6
4
Emoji İle Tepki Ver
78
9
6
6
4