Formula 1 Podcastimiz F1'e 1, Fransa GP'yi Konuştuğumuz 7. Bölümü ile Yayında

4
2
2
0
0
Webtekno'nun Formula 1 podcasti F1'e 1, 7. bölümü ile bir kez daha karşınızda. Bu bölümde Fransa GP'yi, Red Bull ve Mercedes arasındaki mücadeleyi, orta sıralardaki cadı kazanını konuştuk.

Uzun yıllardır beklenen rekabetin geri döndüğü 2021 Formula 1 sezonunda F1'e 1 podcastimizin 7. bölümü, sezonun 7. yarışı olan Fransa GP'nin ardından yayınlandı. Taktiksel rekabetin son turlara kadar heyecanın sürmesini sağladığı yarış, izleyenlere keyifli anlar yaşatmıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yarışta Mercedes tek pit-stop, Red Bull ise çift pit-stop stratejisini kullanmaya karar vermişti. Yarışın tamamlanmasına turlar kala Red Bull pilotlarından Verstappen Hamilton'u, Perez ise Bottas'ı geride bırakmıştı.

Yarış nefesleri kesti

verstappen

Yarışta hem podyum hem de orta sıralar için ciddi bir mücadele gördük. Her ne kadar bazı takımlar bu hafta sonu için bekleneni verememiş olsa da gerek sıralamanın sürekli değiştiği orta sıralar gerekse Verstappen'in tur tur Hamilton'a yaklaşması son ana kadar keyifli anlar yaşamamızı sağlamıştı.

Daha önceki bölümleri dinlemiş olanların bildiği üzere podcastimiz yine üç bölümden oluştu. İlk bölümde yarışı ve yarış içerisinde olan olayları genel olarak ele alıp, Çağla ile bulduğumuz fırsatlarda da birbirimize çatmaktan geri kalmadık. İkinci bölüm ise yarışın öne çıkanlarını ele aldığımız Podyum - DNF kısmı oldu. Podyuma iyi anlamda, DNF'e ise kötü anlamda göze çarpan isimleri gönderdik. Üçüncü bölümde ise sizlerden gelen sorulara cevap verdik.

Formula 1'de sezonun bir sonraki yarışı Styrian GP olacak. 26 Haziran'da sıralama turları, 27 Haziran'da ise esas yarış gerçekleştirilecek. Bu yarıştan sonra biz de bir kez daha mikrofon başında olacağız. Bu bölümde cevaplanmasını istediğiniz sorularınızı #WebteknoPodcast ifadesiyle yorumlara yazmanız yeterli oluyor. Ayrıca bu sorular yalnızca Formula 1 ile ilgili olmak zorunda da değil. 

F1'e 1 podcastimizin son bölümünü aşağıda yer alan bağlantıdan dinleyebilirsiniz.

 

4
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
0
0