Fitbit, Yeni Akıllı Saat Modeli Versa 2'yi Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

9
3
2
2
2
Fitbit, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Versa isimli akıllı saat modelinin geliştirilmiş versiyonu olan Versa 2'yi duyurdu. Versa 2, önceki modele göre hem daha iyi bir AMOLED ekran hem de daha yeni bir işlemciye sahip.

Giyilebilir teknolojiler, özellikle de son birkaç yıldır büyük ilgi görüyor. Samsung, Apple ve Huawei gibi teknoloji devlerinin yanı sıra, diğer üreticiler de giyilebilir teknolojik ürünlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu kez Fitbit, Apple Watch'ın alternatifi olarak tercih edilebilecek yeni akıllı saati Versa 2'yi duyurdu.

Şirketin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Versa modelinin gelişmiş bir versiyonu olan Versa 2, yeni bir işlemci ve yeni AMOLED ekranıyla geliyor. Normal koşullarda 5 günden fazla kullanım imkanı sunan Versa 2, ekranının sürekli açık kalma koşulundaysa 2 günden biraz daha uzun bir süre boyunca kullanılabiliyor.

fitbit versa 2

Amazon Alexa desteği sunan Versa 2, bu özelliğin kullanılabilmesi için bir mikrofonla geliyor. Ayrıca kullanıcıların uygulamalarını akıllı saatleri üzerinden yönetecekleri Spotify uygulamasıyla birlikte gelen Versa 2, Fitbit Pay uygulamasıyla da kullanıcılarına ödeme kolaylığı sunuyor.

Fitbit Versa 2, kullanıcılara akıllı uyandırma, uyku modu ve oksijen değişim grafiği gibi bazı hizmetler sunuyor. Uyku modu sayesinde kullanıcılar, uyudukları veya toplantı gibi müsait olmadıkları durumlarda bildirimleri susturabiliyorlar ve o an için meşgul oldukları işe odaklanmaya ya da uyumaya devam edebiliyorlar. Akıllı uyandırma özelliğiyse kullanıcıları en uygun anda uyandırmak için yapay zeka desteğinden faydalanıyor. Tüm bu özelliklerine ek olarak Versa 2, kullanıcıların uykularını da puanlayabiliyor.

Alüminyum kaplamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Versa 2, leke tutmayan şık kordonlarıyla da göz dolduruyor. 

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Versa 2, bazı renk ve özelliklerine göre fiyat farklılıkları içeriyor. Buna göre Versa 2'nin karbon kasalı siyah renkli versiyonu 199 dolar (yaklaşık 1.150 TL), bakır ve pembe renklerinden oluşan Versa 2 Special Edition'sa 229 dolar (yaklaşık 1.350 TL) karşılığında satın alınabiliyor. Versa 2 için sunulan aksesuarlarsa 29 (yaklaşık 170 TL) ila 99 dolar (575 TL) aralığında değişiyor. Ürünün satışlarınaysa 15 Eylül 2019 itibarıyla başlanacak.

Kaynak : https://mspoweruser.com/fitbit-versa-2-announced-a-great-alternative-to-apple-watch/
9
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
2
2