GTA'nın Yazarı Lazlow Jones, Rockstar'daki Görevinden Nisan Ayında Ayrılmış

69
5
4
1
1
Grand Theft Auto efsanesini kaleme alan yazar Lazlow Jones'un, Rockstar Games'teki görevinden ayrıldığı ortaya çıktı. Nisan ayında görevi bıraktığı anlaşılan Jones, şu sıralar Disney ve Netflix için çeşitli projeler üzerinde çalışıyor. Jones buna paralel olarak, bir oyun şirketine danışmanlık yapıyor.

Rockstar Games için çok önemli isimlerden bir tanesi olan Lazlow Jones'un, nisan ayında Rockstar Games'teki görevinden ayrıldığı ortaya çıktı. Şirket bünyesinde 20 yıl çalışan Jones, çok önemli projelerin altında imzası olan kritik isimlerden bir tanesiydi. 

Lazlow Jones'un Rockstar'ı Rockstar yapan isimlerden bir tanesi olduğunu söylemek gerekiyor. Çünkü Jones; Red Dead Redemption, Bully ve Grand Theft Auto gibi şirketin en popüler yapımlarının tümünde önemli görevler üstlenmişti. Hatta bu isim, dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi haline gelen Grand Theft Auto serisinin senaryo yazarı ve yapımcısı olarak görev yapmıştı. 

Lazlow Jones

Oyuncular, Jones ismini sadece oyunun en sonundaki jeneriklerinden bilmiyorlar. Profesyonel hayatında DJ'lik de yapan Jones, GTA serisinde de defalarca karşımıza çıkmıştı. Örneğin GTA Vice City'deki "V-Rock" isimli radyo kanalını açarsanız, Jones tarafından seslendirilen bir programı dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca GTA 5'in çevrimiçi modunda Lazlow Jones, açılış görselleri arasında yer alıyor.

Jones'un Rockstar Games'ten neden ayrıldığı şu an için bilinmiyor. Ayrıca bu gelişme, yaklaşmakta olduğuna inanılan GTA 6 ile ilgili de kafaları karıştırıyor. Çünkü oyunseverler, GTA 6'nın diğer GTA oyunlarıyla aynı keyfi verip vermeyeceğini şimdiden merak etmeye başladılar. Ancak GTA 6, yine Jones tarafından hayata geçirildiyse bu da serisinin son oyunun GTA 6 olabileceğini düşündürüyor. Tüm bu soru işaretleri, önümüzdeki dönemlerde yapılacak açıklamalarla netleşebilir.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/gta-rockstar-lazlow-jones-dj-radio-writer-leaves-company
69
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
69
5
4
1
1