1
1
0
0
0

Teknolojik ürünleri sizler için detaylı bir şekilde incelediğimiz Webtekno Plus’ta bugün Huawei’nin Watch Fit Elegant isimli akıllı saatini inceledik. Geçen sene hemen hemen aynı özelliklerle çıkış yapan Watch Fit’e ikinci bir deneme gibi gelen yeni saatin anahtar kelimelerinin ‘şıklık ve kalite’ olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun yanında önceki model gibi onlarca spor aktivitesi ve sürüsüyle takip özelliği bulunan saatin fiyatında da ufak bir artış mevcut. Biz de saati elimize aldık, Watch Fit’ten ve başka akıllı saat modellerinden farkı nedir, inceledik. İşte Huawei Watch Fit Elegant’ın hayran bırakan özellikleri:

96 adet spor aktivitesi takibi:

Huawei Watch Fit Elegant

Elegant versiyonunda yapılan değişiklikler, özellikle dış tasarım ve kullanılan materyaller yönünde olmuş. Watch Fit Elegant’ın paslanmaz çelik çerçevesi, ekranı korumakla beraber oldukça şık görünüyor. Kayış kısmının daha sağlam bir hale gelmesinin yanı sıra kayışlardaki metallerin de yine paslanmaz çelikten olduğu görülüyor. Huawei Watch Fit Elegant, kasa şekliyle kullanıcıya akıllı bileklik ve akıllı saat arası bir kullanım sunuyor. 

Saatin saymakla bitmeyen özellikleri ise göz dolduruyor. Watch Fit Elegant, tam 96 adet spor aktivitesini takip ederek antrenmanlardan alınan verileri doğru bir şekilde sayıya döküyor. Spor aktivitelerinin içinde koşu, yüzme, bisiklet,laser tag, dart, at binme ve okçuluk gibi birçok dal bulunuyor. Ancak maalesef at üstünde okçuluğu listede göremedik. 

Ürünün fiyatı

Huawei Watch Fit Elegant

1,64 inçlik AMOLED ekrana sahip olan saatin sensörleri; uyku, stres, kalp atış hızı ve hatta kandaki oksijen seviyesini bile takip edebiliyor. Tek şarjla 10 ila 15 gün arasında kullanılabilen saat, her akıllı saatten beklediğimiz bildirim kontrollerini, çeşitli uygulamalara erişimi, GPS ve adım takibini layığıyla yapıyor. Geriye de tek bir soru kalıyor: Ürünün fiyatı ne?

Huawei Watch Fit, 699 TL fiyatla ülkemizde satılıyor. Watch Fit Elegant ise 300 liralık bir farkla, 1000 TL’ye satılıyor. Bu farkın fiyatına değip değmediğini, kullanımdaki farkları videoda ekip arkadaşımız Ozancan’dan duyarak belirleyebilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0