Herkesin Telefonunda Bulunması Gereken 5 Değeri Bilinmeyen Uygulama

127
34
20
15
13
Uygulama marketleri içerisinde milyonlarca uygulama bulunuyor ancak bu uygulamalar içerisinde önemli ve işlevsel olanları bulmak fazlasıyla zor. Güzel bir uygulama bulup kullanmaya başladığınız zaman hayat kurtarabileceği için sizlere hayat kurtaracak 5 adet uygulamayı listeledik.

Akıllı telefonlarımızın hayatımızda ciddi bir yer kapladığını hepimiz biliyoruz. Üzerinden birçok işlemi gerçekleştirebildiğimiz akıllı telefonlar, hayatımızı düşündüğümüzden çok daha kolay bir hale getirebiliyor.

Belirli uygulamaları yükleyerek telefonumuzu olduğundan çok daha işlevsel bir hale getirebiliyoruz. Bu uygulamalar bazen fazlasıyla popüler olsa da bazıları gözümüzden kaçabiliyor ya da birçok kez duymamıza rağmen bu uygulamaları indirmiyoruz. Biz de bugünkü yazımızda sizler için indirdiğiniz zaman yararını fazlasıyla görebileceğiniz uygulamaları listeleyeceğiz.

Runpee

runpee

İlginç bir konu ile listemize başlasak da bu konu hakkında herkesin bir anısı olabilir. Senaryo şu şekilde: Çok heyecanlı bir film izliyorsunuz. Bu sırada her şey çok güzel gidiyor ancak kısa bir tuvalet yapmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Buna aldırış etmeden bir süre daha devam ediyorsunuz ancak olaylar artık dayanılmaz bir raddeye geliyor ve filme odaklanamadığınızı fark ediyorsunuz. Tuvalete giderseniz filmi kaçıracaksınız ancak gitmediğiniz takdirde de filme odaklanamıyorsunuz. Ne zaman tuvalete gideceksiniz?

Tam da bu konu üzerine düşünen birkaç geliştirici, ilk duyduğunuzda inanamayacağınız bir uygulamayı hayata geçirmiş. Filmleri izledikten sonra inceleyen kişiler, olası bir tuvalet ihtiyacında ne zaman tuvalete gitmeniz gerektiğini belirten uyarıları bu uygulamaya yüklüyor. Bu sayede nerede ve ne kadar tuvalete gidebileceğinizi öğrenebiliyorsunuz. Hem de filmden hiçbir şey kaçırmadan ya da spoiler yemeden.

Snapseed

snapseed

iPhone ya da Android cihazlarınızdaki fotoğraf düzenleme uygulamaları basit işlemleri yerine getirebiliyor olsa da siz, daha fazlasını istiyor olabilirsiniz. Hem çok daha kapsamlı hem de kolay kullanılabilen bir uygulama istiyorsanız bu uygulamanın tam olarak size göre olduğunu söyleyebiliriz.

29 adet araç ve filtreye sahip olan uygulama, ihtiyacınız olan birçok efekti sizlere sunuyor. JPEG ve RAW dosyaları açabilen uygulama sayesinde her çeşit düzenlemeyi mobil cihazlarınızla yapabilirsiniz.

Duolingo

duolingo

Yabancı dil öğrenmenin önemli olduğunu hepimiz biliyoruz ancak bu konuda adım atmak için bazen yeterli motivasyonu kendimizde bulamayabiliyoruz. Birçok farklı dil çiftiyle size yabancı dil öğretebilecek bu uygulama sayesinde İngilizce başta olmak üzere istediğiniz dili öğrenebilirsiniz.

Kısa ve eğlenceli uygulamalarla hem gramer hem de konuşma olarak bir eğitimi sizlere sunan Duolingo, ısrarcı bildirimleriyle de uygulamayı kullanıp kullanmadığınızı her an kontrol edecek. Dil öğrenmek istiyorsanız ancak yeterli istekliliği kendinizde görmüyorsanız bu uygulamayı kesinlikle incelemenizi öneririz.

Wallet

wallet

Maaşınızı aldıktan birkaç gün sonra kendinize "Bu para ne ara nereye gitti?" şeklinde bir soru yönelttiniz mi? Siz de bu soruya 'Evet' cevabını verdiyseniz bu uygulamanın size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Gelirlerinizi ve giderlerinizi kategoriler halinde inceleyebileceğiniz ve detaylı bir şekilde takip edebileceğiniz bu uygulama sayesinde harcamalarınızı kolaylıkla düzene sokabilir, nereye gittiği bir muamma olan harcamalarınızdan kurtulabilirsiniz.

CamScanner

camscanner

Okulların açılma zamanının da yaklaşmasıyla birlikte önemli belgeleri taratma ihtiyacı fazlasıyla artacak. Taramak istediğiniz belgeyi düzenleyerek düzgün bir PDF dosyası olarak size sunan bu uygulama sayesinde tarama yapmak için kırtasiyeye gitme zahmetinden kurtulabilirsiniz.

Taradığınız dosyaları kaydetmenize, çıkartmanıza ve paylaşmanıza olanak sağlayan bu uygulamayı daha önce denemediyseniz bugün hiç vakit kaybetmeden uygulamayı denemenizi öneririz.

Önemli not: 28.08.2019 tarihi itibarıyla Kaspersky güvenlik araştırmacıları, Camscanner uygulaması içerisinde zararlı bir yazılım tespit etti. Bu nedenle uygulamayı indirmemenizi, indirirseniz bile aşağıda bulunan haberi okuyarak zararlı yazılımın ne gibi etkileri olabileceğini öğrenmenizi öneririz.

Fazlasıyla işlevsel olan ancak birçoğumuzun kullanmadığı uygulamaları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ve bunun gibi yazıları kaçırmamak için Webtekno'yu takipte kalın.

127
34
20
15
13
Emoji İle Tepki Ver
127
34
20
15
13