HONOR, Yeni Kablosuz Kulaklığı CHOICE Moecen'i Türkiye'de Satışa Sundu

8
5
4
2
2
HONOR, yeni kablosuz kulaklığı CHOICE Moecen True Wireless Earbuds'ı Türkiye pazarında satışa sundu. Çevrimiçi platformlar üzerinden satın alınabilen kablosuz kulaklık, 24 saate kadar kullanım imkanı sunuyor oluşuyla dikkat çekiyor. HONOR'un yeni kulaklığı, mobil oyunseverler ile sporcuların tercihi olacak gibi görünüyor.

Çinli teknoloji şirketi HONOR, bir süre önce duyurulan kablosuz kulaklığı CHOICE Moecen True Wireless EarbudsTürkiye'ye getirdi. Kullanıcıları tatmin edecek özelliklere sahip olan kablosuz kulaklık, mevcut koşullar için normal sayılabilecek fiyatıyla da tüketicilerin tercihlerinden bir tanesi olacak gibi görünüyor.

HONOR CHOICE Moecen True Wireless Earbuds, özellikle de pil ömrüyle dikkat çekiyor. Tek şarjla 6 saate kadar müzik dinleme, 4 saate kadar da konuşma imkanı sunan kablosuz kulaklık, şarj kutusuyla birlikte 24 saate kadar kullanım imkanı veriyor. Sahip olduğu IP4X sertifikasıyla su ve tere karşı dayanıklı olan CHOICE Moecen True Wireless Earbuds, spor yaparken ya da yağmur altında herhangi bir sorun da yaşatmıyor.

HONOR'un yeni kablosuz kulaklığı işte böyle görünüyor

HONOR Kablosuz kulaklık

HONOR'un Türkiye'ye getirdiği kablosuz kulaklık, 7 mm'lik hoparlörlere sahip. Bu da görüşme sırasında ya da müzik dinlerken, daha kaliteli ses alınmasını sağlıyor. Sahip olduğu çift mikrofon sistemiyle daha net sesli görüşme imkanı tanıyan HONOR CHOICE Moecen True Wireless Earbuds, gürültü engelleme özelliği sayesinde de kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca Bluetooth 5.0 uyumlu bu kulaklıklar, eş zamanlı senkronizasyon özelliğiyle de mobil oyunseverler için daha iyi bir deneyim vadediyor.

Tüm bu özellikleriyle birlikte Türkiye'ye gelen HONOR'un yeni kablosuz kulaklıkları, sadece beyaz renk ile satın alınabiliyor. Ülkemizde hizmet vermekte olan çevrimiçi platformlar üzerinden satın alınabilen kablosuz kulaklığın tavsiye edilen satış fiyatı ise 399 TL olarak belirlenmiş durumda.

8
5
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
5
4
2
2