Huawei'nin Yeni 'Kablosuz' Kulaklığı FreeLace Tanıtıldı

65
7
7
5
5
Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, şirketin yeni amiral gemileri P30 ve P30 Pro ile birlikte yeni kablosuz kulaklıkları FreeLace’i de duyurdu. FreeLace, kablosuz kulaklıklara yeni bir bakış açısı getiriyor ve kullanım süresi konusunda tüketicilere oldukça iddialı vaatlerde bulunuyor.

Huawei FreeLace, Apple AirPods ya da Samsung Galaxy Buds gibi kulağınızda varlığı ile yokluğu bir olan boyutlarda değil, uzunca kordonuyla kendisini belli ediyor. Fakat bu kordon, kullanımı çok fazla zorlaştırmadığı gibi cihaza bazı ‘süper’ özellikler kazandırıyor.

Huawei FreeLace, tek şarj ile 18 saate kadar müzik dinleme ve 12 saate kadar telefonla görüşme imkanı sunuyor. Üstelik FreeLace’i yalnızca beş dakika şarj ederek 4 saat boyunca kullanabiliyorsunuz. Bu özellik, Huawei FreeLace’i rakiplerinden bariz bir şekilde ayırıyor.

Huawei FreeLace, suya ve toza karşı IPX5 sertifikasına sahip. Cihazın her bir kulaklığında 9,2 mm ses sürücüsü yer alıyor. Ses kalitesini metin ile açıklamak kolay değildir ancak bass performansının şaşırtıcı seviyede olduğunu söyleyebiliriz. FreeLace, USB Type-C girişi bulunan tüm cihazlarla şarj edilebiliyor ve bluetooth bağlantısı üzerinden herhangi bir cihaz ile kullanılabiliyor.

Apple'ın ve Samsung'un kulaklıkları daha az konuşma ve müzik dinleme süreleri vadediyorlar, ancak tasarımlarıyla ve boyutlarıyla önplana çıkıyorlar. Huawei ise rekabet için farklı bir yola başvurup, performans beklentisi yüksek müşterilere seslenmeyi amaçlıyor. 

Hauwei'nin bugün düzenlediği lansmanda tanıttığı P30 P30 Pro hakkındaki detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz:

65
7
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
65
7
7
5
5