Huawei, P30 İçin Kablosuz Şarj Destekli Kılıfını Duyurdu

27
9
5
2
1
P30'un kablosuz şarj desteği konusunda eksikliğini kapatmak isteyen Huawei, mantıklı bir çözümle tüketicileri mutlu etti.

Geçtiğimiz gün ülkemizde de ön siparişe açılan Huawei P30 ve P30 Pro için aksesuar destekleri ortaya çıkmaya başladı. Huawei, kablosuz şarj desteği eklemediği P30'un bu eksiğini telafi etmek için kablosuz şarj destekli kılıfı duyurdu.

Tanıtımından itibaren kablosuz şarj desteği olmayışından dolayı eleştirilen P30, tanıtılan şık tasarımlı kılıf sayesinde hem kablosuz şarj desteğine kavuşacak hem de yeterli korumayı elde edecek.

Fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi duyurulmamış olsa da tasarımı ve 10 W değerindeki şarj desteğiyle dikkat çeken kılıflar, aynı zamanda TÜV Rheinland'ın güvenlik sertifikasına ve Qi sertifikasına sahip. Tüm bunların yanı sıra son dönemde fazlasıyla yaygınlaşan araç içi telefon tutucularını destekleyen bir manyetik bölge de kılıfın arkasında yer alıyor.

Turuncu ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak olan kılıfın ne zaman raflarda yerini alacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/27/huawei-releases-wireless-charging-case-for-the-huawei-p30/
27
9
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
27
9
5
2
1