İddia: Apple, Ana Ekran Tuşuna Sahip Bir iPhone Üretmeye Hazırlanıyor

33
8
5
5
1
iPhone serisinin olmazsa olmazı olan ana ekran butonu, iPhone X ile beraber tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı. Peki bu butonu tekrar görecek miyiz?

Yılların geçmesiyle ve teknolojinin gelişmesiyle akıllı telefon sektöründe çok şey değişti. Tuş takımlı telefonların ortadan kalkması, dokunmatik ekranın gelmesi, cihazların bir işletim sistemine sahip olması, bunlardan sadece birkaçı. Apple tarafında ise işler çok daha farklı.

Apple'ın akıllı telefon serisi iPhone'ların atası ilk iPhone, 9 Ocak 2007'de Steve Jobs tarafından tanıtıldı. Tasarımı belirlenen iPhone ailesinde en büyük değişiklik ise iPhone 8'den sonra gelen iPhone X akıllı telefonu ile gerçekleşti. Ekranın üstünün çentikli bir hâl aldığı iPhone X'te ana ekran tuşunun tamamen kaybolması gibi daha önemli bir değişiklik de oldu.

Hayran kitlesinden gelen geri dönütleri değerlendiren Apple'ın ana ekran tuşuna sahip yeni bir iPhone modeli üreteceğine dair söylentiler dolanıyor. iPhone 8'in tasarımını taşıyacak olan ana ekran tuşuna sahip yeni iPhone'un iPhone 9 olarak adlandırılabileceği ve 128 GB depolamaya sahip modelinin 649 dolar olarak fiyatlandırılacağı söyleniyor.

Lansman tarihi için Mart 2020 tarihi verilen yeni iPhone hakkında Tim Cook'un düşünceleri ise çok merak ediliyor.

Kaynak : https://www.androidpit.com/apple-to-bring-back-the-home-button
33
8
5
5
1
Emoji İle Tepki Ver
33
8
5
5
1