12
9
4
4
2

ABD merkezli teknoloji devi Apple, uzunca bir süredir yeni bir iPhone modeli ile gündemdeydi. Uygun fiyatlı bir iPhone olarak gelmesini beklediğimiz bu telefon için "iPhone 9" ve "iPhone SE2" gibi isimler konuşuluyordu. Kimsenin beklemediği bir anda çıkış yapan Apple, bir an da uygun fiyatlı yeni iPhone modeli "iPhone SE"yi duyurdu.

Dün akşam saatlerine doğru duyurulan iPhone SE, tasarım özellikleri açısından Apple'ın geçtiğimiz yıllarda duyurduğu iPhone 6/7/8 modellerine benzerlik gösteriyor. Ayrıca tüketiciler, 2020 model yeni bir iPhone'da da ne yazık ki "Touch ID" kullanmak durumunda kalıyorlar. İşte tüm bu ilginçliklerle gündemin merkezine bomba gibi düşen iPhone SE, artık resmen hayatımızda.

iPhone SE

Apple, yeni akıllı telefonuyla ilgili yaptığı açıklamalarda bu telefonun ABD fiyatını 399 dolar olarak açıkladı. Bu fiyat, ABD'li tüketiciler için kabul edilebilir bir seviyeydi. Ancak bu telefon ülkemize, 5.299 TL'den başlayan bir fiyat karşılığında geldi ki bu fiyat, Türkiye pazarındaki çeşitli amiral gemisi telefonlarla rekabet edebilecek seviyede. Zaten ülkemizdeki teknoloji tutkunları da genel olarak bu telefonun fiyatını eleştirdiler.

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, 2020 model iPhone SE'nin tüm özelliklerinden zaten bahsetmiştik. Ancak şimdi, YouTube ekibimiz de Apple'ın "uygun fiyatlı" iPhone'unu ele aldı ve sizler için bir video hazırladı. Bu videomuzda sizler için yeni iPhone SE'nin tüm özelliklerine değinecek, fiyatı ile ilgili de kelam edeceğiz. Sizler de videoyu izledikten sonra, yeni iPhone ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

12
9
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
12
9
4
4
2