James Gunn, Galaksinin Koruyucuları Yönetmenliğine Geri Döndü

17
15
3
0
0
Yıllar önce attığı nahoş tweet'lerin ortaya çıkmasından sonra Galaksinin Koruyucuları 3'ün yönetmenliğinden kovulan James Gunn, Marvel tarafından tekrar işe alındı.

Marvel'ın çok sevilen film serilerinden olan Galaksinin Koruyucuları'nın yönetmeni James Gunn, 2018'in temmuz ayında daha önceden attığı ve kendisinin "kara mizah"  olarak nitelendirdiği tweetlerin ortaya çıkmasından sonra Disney Başkanı Alan F. Horn tarafından kovulmuştu. Marvel Studios'un Başkanı Kevin Feige'nin haberi olmaksızın aniden alınan bu karar, hayranları ikiye bölmüş; bazıları kararı yerinde bulurken birçok kişi de James Gunn'ın geri gelmesi gerektiğini söylemişti.

Marvel'dan kovulduktan sonra Suicide Squad'ın devam filmi için DC ile anlaşan Gunn, senaryo ve ön hazırlıklar tamamlandıktan sonra filmin çekimlerine başlayacaktı. Bu arada Galaksinin Koruyucuları 3 oyuncularının net tavırları sayesinde filmin çekimlerinde de Gunn'ın senaryosu kullanılmaya devam edecekti.

Hayran tabanın eleştirilerini dikkate alan Marvel, 51 yaşındaki film yapımcısını yönetmenlik koltuğunda yeniden görevlendirdi. Deadline'ın aktardığına göre Gunn'ı işe alma kararı, Disney ve Marvel arasındaki konuşmalardan aylar önce verilmişti. Bu konuda Alan Horn'u James Gunn'ın kamuya yaptığı özürlerin ve birtakım toplantıların ikna ettiği düşünülüyor.

James Gunn, Marvel'a tekrar döneceğini Twitter'da paylaştığı şu yazıyla söyledi:

"Beni son birkaç aydır destekleyen herkese minnettarım. Nasıl iyi bir insan olunduğunu sürekli öğreniyorum ve öğrenmeye de devam edeceğim. Disney'in bu kararına teşekkür ederken filmlerin aramızdaki sevgi bağını güçlendireceğine eminim. Çalıştığım süre zarfı boyunca sizden gelen onca güzel sözü duyma şerefine nail oldum. Şimdi de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. En hakiki duygularımla sizleri seviyorum."

Kaynak : https://www.theguardian.com/film/2019/mar/15/james-gunn-guardians-of-the-galaxy-3
17
15
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
15
3
0
0