Joker Filminin 2. Fragman Tarihi, Dahiyane Bir Yöntemle Açıklandı

33
12
3
2
1
Yeni Joker filminin yönetmeni Todd Phillips, oldukça yaratıcı bir şekilde yeni fragmanın tarihini açıkladı. Fragman 28 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak.

DC tarihinin tartışmasız en ikonik kötü karakteri olan Joker, önümüzdeki dönemde kendi solo filmine kavuşacak. Filmin hem gişede başarılı olması hem de eleştirmenleri tatmin etmesi bekleniyor.

Filmin merakla beklenen ikinci fragmanı için açıklama yapan yönetmen Todd Phillips,  tarihi açıklamak için oldukça ilginç bir yöntem izledi. Instagram’da 6 farklı kısa tanıtım videosu paylaşan Phillips, ekranda kısa bir süreliğine metin parçaları yayınladı. Bu parçalar bir araya geldiğinde ise ekranda “Trailer 8.28” ifadesi ortaya çıkıyor. Amerikalılar zaman yazımı konusunda biraz ilginç bir yöntem kullandıkları için önce ayı yazıyorlar (28 Ağustos demek yerine Ağustos’un 28’i demek gibi). Bu da fragmanın 28 Ağustos’ta geleceğine işaret ediyor.

Joker filmi açıklandığından bu yana büyük dikkat çekmiş durumda. İlk varsayımlara göre Joker filmi R kategorisinde yani yetişkin kategorisinde yer alacak ve açılış haftasında Shazam! ve Aquaman gibi yapımları geride bırakacak. 

Joker'in karanlık geçmişi gün yüzüne çıkacak

joaquin-phoenix-joker

Film, annesine bakmaya çalışan başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck’in hikayesini anlatacak. Toplumun acımasızlığı bir noktada adamın suça yönelmesine ve bugün bilindiği ‘suçun palyaço prensi’ haline gelmesine örnek teşkil edecek. Bu yapımda herhangi bir çizgi roman hikayesi temel alınmayacak.

Todd Phillips’in yöneteceği filmde başrolde Joaquin Phoenix yer alacak. Filmdeki diğer isimler ise Robert De Niro, Zazie Beets, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais ve Shea Whigham olacak. 

Joker filmi 4 Ekim’de vizyonda olacak. 

Kaynak : https://www.cbr.com/joker-teasers-second-trailer-release-soon/
33
12
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
33
12
3
2
1