Küçük Ekranlı iPhone Söylentilerine Yenileri Eklendi

34
9
7
3
2
Apple’ın söylentiden ibaret olan iPhone SE varisi yeni telefonunun adının ‘iPhone XE’ olması ve 7 nm A12 yonga seti ile birlikte 3D yüz tanıma özelliğine sahip olması bekleniyor.

Apple’ın iPhone 8’in 4,7 inç ekran boyutuna sahip daha küçük bir formatını çıkaracağının haberini daha önce yapmıştık. Yeni söylentilere göre şirket, iPhone SE’nin varisi niteliğindeki yeni iPhone XE’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. iPhone XE’nin ekranının 4,8 inç boyutunda olacağı ve A12 yonga seti taşıyacağı söyleniyor.

Eğer söylenti doğruysa, Apple büyük olasılıkla iPhone XE’yi, iPhone XR’ın yerine getirecek zira iPhone XR’ı satın alan birçok kullanıcı, aldıktan sonra cihazdan nefret etmişti. iPhone XE’nin fiyatının ise ABD’de 700 dolar olacağı tahmin ediliyor.

Hâlâ iPhone 5 tasarımını beğenip kullanan, hatta yüksek performans isteyip aynı zamanda iPhone 5 tasarımına sahip olmak için iPhone SE kullanan hatırı sayılır bir kitle var. Apple’ın büyük boyutlardaki ilgi çektiği kadar bir o kadar da çekmeyebiliyor. Bu haber, daha minik bir tasarıma sahip yeni nesil iPhone isteyen kullanıcıları oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://wccftech.com/iphone-se-iphone-xe-report/
34
9
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
34
9
7
3
2