1
1
1
0
0

Gerek Instagram'da satış yapan sayfalarda, gerekse internetteki hediyelik eşya sitelerinde son yıllarda sıkça "Telefon kılıfına isim yazılır", "Ahşap anahtarlığa logo basılır" gibi ibarelere rastlıyoruz. Birkaç yıl önce oldukça maliyetli olan bu kişiselleştirme işlemleri, günümüzde artık çok daha ucuza halledilebiliyor.

Elbette bu işlemlerin maliyetinin azalmasının ardında lazer baskı/kazıyıcı makineleri gibi teknolojik cihazlar bulunuyor. Bu videomuzda sizler için NEJE DK - BL isimli lazer kazıyıcının yapabildiklerine yakından bakacağız.

NEJE DK- BL nasıl bir cihaz?

NEJE DK- BL

Üzerinde bulunan lazer modülü sayesinde baskı paneline yerleştirilen ahşap, plastik, deri, karton gibi materyallerin üzerine yazı ya da resim eklemenizi sağlayan NEJE DK- BL, aslında bir kez baskı almak için değil; bu tarz baskılara sürekli ihtiyaç duyanlar için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bluetooth ve USB üzerinden bilgisayara bağlanabilen bu cihazın aynı zamanda baskı almanızı kolaylaştıracak bir de programı bulunuyor.

Bünyesinde 6.000 mAh'lik bir bataryaya sahip olan NEJE DK- BL, Bluetooth aracılığıyla telefondaki bir baskı programıyla da çalışabiliyor ancak bu içeriğimizde sizlere cihazın bilgisayarla birlikte çalışma performansını göstereceğiz.

NEJE DK- BL, akıllı telefonun arkasına baskı yapabiliyor mu?

NEJE DK- BL

Videomuzdan da izleyebileceğiniz gibi öncelikle NEJE uygulaması aracılığıyla bir figür ve yazı oluşturduk. Baskı ayarlarını yaptıktan sonraysa "Send Picture" butonuna tıkladık ve cihazı çalıştırdık. Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz üzere cihaz, telefon kapağının arkasına baskıyı başarılı bir şekilde yaptı. Telefon kapağından sonra AirPods kutusunu denediğimizdeyse ne yazık ki istenen sonuca ulaşamadık. Bu baskıya ait görseli de aşağıdan inceleyebilirsiniz.

NEJE DK- BL baskı

~Telefon kapağına yaptığımız baskı denemesi

NEJE DK- BL baskı

~AirPods kutusuna yaptığımız baskı denemesi

Cihazı almak isteyenler için önemli bir hatırlatma yapalım; cihazın derinlik, sıcaklık, baskı tekrarı gibi birçok ayarı bulunuyor ve bir yüzeye baskı yaparken bunları iyi ayarlamak gerekiyor. Yani birkaç tekrardan sonra baskı yüzeyine göre en doğru ayarı bulabilir ve sorunsuz bir baskı deneyimi yaşayabilirsiniz.

NEJE DK- BL'nin fiyatı ne kadar?

Son olarak bu baskı cihazının fiyatına değinelim. NEJE DK- BL'yi ülkemizde 1.300 ile 1.400 TL arasında bir fiyata satın almanız mümkün. NEJE DK- BL'nin baskı yeteneklerine kısa bir bakış attığımız içeriğimizin sonuna geldik. Bu tarz içerikleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için hem sitemizi hem de YouTube kanalımızı takipte kalın.

1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0