League of Legends'a 5 Yeni Kostüm Geliyor (Video)

25
3
1
0
0
League of Legends'a getirilmeye hazırlanılan kostüm paketleri için bir tanıtım videosu hazırlandı. Kostümlerle ilgili olarak herhangi bir bilgi vermeyen Riot Games, videoda gizlenen bir karakterin de yeni bir kostümünün olacağını doğruladı.

2009 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülen ve o gün bugündür çok ciddi bir oyuncu sayısına sahip olan League of Legends'a yeni kostümler geliyor. League of Legends'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kostüm paketleri, oyunun bir sonraki sürüm güncelleştirmesinde oyun severlerle buluşacak.

Kostüm paketlerini yayınlamadan önce genelde detaylı olarak açıklayan Riot Games, bu kez böyle bir girişimde bulunmadı. Şirket sadece YouTube üzerinden bir video paylaştı. Paylaşılan video, kostümlerin genel görünümleri için yeterliydi.

lol

Paylaşılan videoda Pyke, Akali, Jinx ve Irelia'nın kostümlerini görebiliyoruz. Ancak bu kostümler 5 farklı karakter için geliştirildi ve bu videoda bir tanesi açıkça gösterilmiyor. Videoyu hazırlayan ekip; beşinci karakterin videonun içerisinde gizli olduğunu ve oyunseverlerin bu beşinci karakteri bulmakta zorlanmayacaklarını açıkladı.

League of Legends'ın resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşılan videoyu hemen aşağıdan izleyebilir, beşinci karakterin hangisini olduğunu bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/league-of-legends/new-project-skins
25
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
3
1
0
0