Marvel Filmlerinin Kahramanından Yeni Bir Star Wars Filmi Geliyor

13
11
6
2
1
Star Wars’ın The Rise of Skywalker’dan sonra çekilecek filmini Kevin Feige geliştirecek. Kevin Feige, Marvel filmlerinin başarı sağlamasını sağlayan fikirlerin geliştiricisi olarak tanınıyor.

Walt Disney Studios’un eşbaşkanı ve baş yaratıcısı olan Alan Horn, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, The Rise of Skywalker filminin ardından gelecek Star Wars filminin Kevin Feige’e teslim edileceğini söyledi. 

Alan Horn, The Rise of Skywalker ile beraber Star Wars evreninde bir dönemin sona erdiğini, yeni bir Star Wars hikayesinin başlayacağını duyurdu. Horn, yeni Star Wars filminin ne hakkında olacağı ile ilgili ise bir açıklama yapmadı.

Yeni Star Wars filminin geliştirilmesinin Kevin Feige teslim edilmesi, Feige’in gelecekte Lucasfilm’de başka roller alacağı anlamına gelmiyor. Ancak Kevin Feige yeni Star Wars filmi için şimdiden çalışmalara başladı. The Hollywood Reporter’a göre Feige, yeni bir Star Wars filmi için ismi açıklanmayan önemli bir yıldız ile şimdiden anlaşma sağladı. 

Daha önceki Star Wars filmlerinin yapımcısı olan Kathleen Kennedy’nin Lucasfilm’le olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Kevin Feige’in bu görevi üstleneceği hakkında birçok söylenti vardı. Disney’den yapılan son açıklama ile beraber söylentiler gerçeğe dönüşmüş durumda. 

Kevin Feige, Marvel filmlerinin büyük başarısının arkasında bulunan bir isim. Feige, aynı zamanda sıkı bir Star Wars hayranı. Uzun süredir verdiği röportajlarda Star War hayranlığını dile getiren Kevin Feige, Infinity Saga’nın Star Wars’tan ilham aldığını, Marvel’ın 10 yıl logosunun Star Wars’tan özenilerek yapıldığını bile söyledi. 

Yeni Star Wars filmi olan The Rise of Skywalker, daha vizyona girmeden hayranlar tarafından taşa tutuldu. Artık gözler Kevin Feige’in başında olacağı yeni Star Wars filmine çevrildi. Ancak Feige’in arkasında olacağı Star Wars filmi ile ilgili herhangi bir bilgi ortaya çıkmış değil. 

Kaynak : https://www.slashfilm.com/breaking-marvels-kevin-feige-developing-new-star-wars-movie/
13
11
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
11
6
2
1