Marvel, Tüm Filmlerini İçine Alan Infinity Saga Fragmanını Yayınladı

83
43
17
14
13
Dünya çapında ilgiyle beklenen San Diego Comic Con başladı. Fuara katılan firmalardan olan Marvel, şu ana kadar vizyona giren tüm Marvel filmlerini kapsayan Infinity Saga’nın fragmanını yayınladı.

Marvel, San Diego Comic Con’da bir sürpriz yaparak Infinity Saga için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Bu tanıtım yeni filmleri değil, eski yapımları kapsıyor. 

Bugüne kadar çekilmiş olan bütün Marvel Sinematik Evreni (MCU) filmleri tek bir hikayeyi, Infinity Saga olarak adlandırılan hikayeyi anlatıyordu. Marvel da San Diego Comic Con’da (SDCC) yayınladığı fragmanla bu hikayeyi anmış oldu.

iron man

Daha önce Temmuz ayında SIGGRAPH adlı etkinlikte de gösterilen fragman, bu defa internette de paylaşıldı. 

Elbette ki Disney ve Marvel bir şey yapıyorsa bu işi boşuna yapmaz. Bu fragman aynı zamanda Infinity Saga DVD setinin bir habercisi olarak görülüyor. Daha önce de çeşitli setler çıkaran Marvel’ın, 23 filmi birden içeren bir seti satışa sunması kaçınılmaz olarak gözüküyor. 

avengers

Fragmanda son 11 yılda Marvel filmlerinde en dikkat çeken, en akılda kalıcı sahneler yer alıyor. Genel olarak çok hızlı ilerleyen ve sürekli değişen görüntüler içeren fragmanda en son the Infinity Saga yazısı ekrana geliyor. 

MCU’nun yeni döneminde de Infinity Saga’da olduğu gibi başarılı olup olamayacağını hep beraber göreceğiz. Disney, kendi yayın platformu Disney+ üzerinden de MCU ile bağlantılı diziler yayınlayacak. 

Kaynak : https://screenrant.com/infinity-saga-trailer-sdcc-marvel-studios-mcu/
83
43
17
14
13
Emoji İle Tepki Ver
83
43
17
14
13