Müthiş İddia: Iron Man, Black Widow Filmiyle Geri Dönecek

39
22
15
9
9
Iron Man'ın Black Widow'un yeni filminde görüneceğine dair söylentiler vardı. Marvel hayranlarının büyük bir kısmını heyecanlandıran bu söylenti doğrulandı. Fakat durum hiç de beklediğimiz gibi değil.

Hepimizin bildiği gibi yakın zamanda sinemaseverleri, özellikle de Marvel hayranlarını üzen bir hadise gerçekleşti. Avengers: Endgame filminde Iron Man'in öldüğüne tanık olmuştuk. Özellikle Iron Man hayranlarını yasa boğan bir olayla karşı karşıya kalmıştık. 

Bir süredir Black Widow'un yeni filmi hakkında haberler ve söylentiler geliyordu. Bu söylentilerden birinde ise filmde Iron Man'in de görüneceğiydi. Iron Man hayranlarını heyecanlandıran ve ümitlendiren bu haberin doğruluk payının bir hayli yüksek olduğu ortaya çıktı. Kısaca özetlememiz gerekirse Iron Man beyaz perdeye geri dönebilir fakat bu durum hiç de beklediğimiz şekilde olmayacak.

Iron Man yaşıyor mu?

Gösterim tarihinin de yaklaşması ile birlikte Black Widow, Marvel severler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Iron Man'in de filmde oynayacağına dair iddialar akıllara "Iron Man yaşıyor olabilir mi?" sorusunu getirdi. Fakat filmde Iron Man'in de bulunacak olması, filmin Captain America: Civil War ile aynı zaman diliminde geçeceğine dair iddiaları kuvvetlendiriyor. Civil War filmini izleyenleriniz muhtemelen hatırlayacaklardır. Filmin sonlarına doğru Natasha'nın Tony Stark'a "Bunu yanlış oynadık" tarzında bir cümlesi bulunuyordu. Civil War filminde silinen birçok sahnenin olduğunu fakat bunların bazı gösterimlerde çokça karşımıza çıkması da filmin bu silinen sahnelerle de bir bağlantısı olabileceği iddialarını kuvvetlendiriyor. 

Hâlâ bir umut ışığı bekleyen arkadaşlar için üzücü bir haberimiz var. Karakterler gerçekten öldü. Her ne kadar daha sonra gelecek olan filmlerde Iron Man'i görme şansımız olsa bile, bu filmlerin Iron Man'in ölümünden önceki zamanlarda geçecek. Yani Black Widow filminde Iron Man'i tekrar görecek olsak bile bu durumun sadece filmin Civil War zamanlarında geçmesiyle ilgili iddiaları kuvvetlendiriyor.

Black Widow filminin ise Natasha hakkında bu zamana kadar gün yüzüne çıkmamış detaylara yoğunlaşacak. Hayranlarının gizemli ve çekici bir ajan olan Natasha hakkında daha çok şey öğrenmek istediklerini biliyoruz. Bu yüzden bizler de filmi heyecanla bekliyoruz. Özellikle de filmin hem Infinity War hem de Endgame hakkındaki gün yüzüne çıkmamış kısımları aydınlatacağı hakkında da söylentiler olması, Marvel hayranlarının daha da heyecanlanmasını sağlıyor.

Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde gösterime girecek. Sizlerin film hakkındaki görüşleriniz ve tahminleriniz neler? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/09/15/iron-mans-role-in-black-widow-could-be-a-civil-war-deleted-scene/
39
22
15
9
9
Emoji İle Tepki Ver
39
22
15
9
9