Marvel, Wolverine’in Yeni Logosunu Duyurdu

35
10
7
4
3
Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) dördüncü aşaması için hummalı bir çalışmanın içine giren Marvel, çizgi roman evrenini de unutmuyor. Şirket bugün, Tom Muller tarafından tasarlanan yeni Wolverine logosunu duyurdu.

Marvel, geçtiğimiz ekim ayında gerçekleşen New York Comic Con etkinliğinde, Wolverine’i konu alan yeni bir solo çizgi roman serisi başlatacağını duyurmuştu. Proje üzerindeki çalışmalarına devam eden stüdyo, heyecanla beklenen yeni Wolverine serisinin logosunu gün yüzüne çıkardı. 

Tom Muller imzalı yeni logo, diğer Dawn of X çizgi roman serisi logolarının tarzına uyuyor. Benjamin Percy, yeni seriyi Adam Kubert ve Victor Bogdonavic ile birlikte yaratıyor. Wolverine evreninde oldukça deneyimli olan Percy, daha önce Wolverine: The Long Night ve Wolverine: The Lost Trail adlı iki podcast dizisi kaleme almıştı.

İşte yeni Wolverine logosu

marvel wolverine

Wolverine’e karşı her zaman derin bir hayranlık beslediğini söyleyen Percy, bir Wolverine çizgi romanı kaleme alarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirtiyor. Yeni Wolverine serisi, Logan ile eski düşmanı Omega Red’in görkemli kapışmasına sahne olacak. 

Wolverine #1, Dawn of X çizgi romanlarının ikinci dalgasının bir parçası olarak Şubat 2020’de piyasaya sürülecek. Diğer ikinci dalga Dawn of X kitapları arasında Giant-Size X-Men, X-Men/Fantastic Four ve X-Corp bulunuyor.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/11/12/marvel-wolverine-logo-x-men-reboot/
35
10
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
35
10
7
4
3